lördag 23 oktober 2010

God lördag.

Tillbaka. Det blev nästan en hel veckas bloggpaus iallafall. Vi har haft en bra vecka. Mycket aktiviteter. Och jag har hunnit med en hel del.

* Majkis har varit hos tandläkaren.

* Jag tjuvbloggade om Majkis tandläkarbesök. Och en mössa.

* Individuell utvecklingsplan på Kungens skola avklarat.

* Jag har fått ett mycket värdefullt tips från Ekströms:Skitsmart ju.

* Vi har fått höstens första snöfall. Mysigt! Men ganska skönt att den försvann fort också, då sliriga sommardäcken fortfarande sitter på.

* Föräldramötet på förskolan avklarat.

* Fick ringa och avboka Kungens möte med ortopedteknikerna då Kungen helt plötsligt på natten fick 39.1 graders feber. Nu är han bra igen. Han tyckte väl att det var tillräckligt med möten denna veckan som det var.

* Och ja, just det, jag har ju putsat fönster också. Iallafall hälften av dem. Sedan kunde jag inte röra fingrarna. Väldans kyligt ute hörrni.

* Vi fick helt spontant för oss att åka till Ullared en dag. Köpte en massa bra saker. Treårspresenter till Majkis. Och säkert en massa saker som jag egentligen inte behöver. Såg en sak på kvittot som jag inte har en aning om vad det är för något. Billigt var det iallafall. Och det är ju huvudsaken.Eh....tack?

* Jag har färgat håret. Typ rött. Roligt med lite färg tänkte jag. Och ser nu ut som en blandning mellan Pam i Dallas och lilla My.

* Och jag har virkilivirkat. Ett mobilfodral till sambons nya vän, Samsung Galaxy.Lilla Galaxy är som en familjemedlem. Sitter med oss på kvällarna i soffan och myser. Klart han ska ha en randig mysdress liksom. Med en stjärna på.
Ha nu en fortsatt go helg!

12 kommentarer:

Emilia sa...

Snyggt fodral!
Och kul kvitto :)
Låter som om du hunnit med en hel del!

Anonym sa...

Hahaha, ditt Ekströms-tips påminner mig om min första lägenhet! När mamma kom upp och såg att det fanns en BÄNK-SPIS...så säger hon till mig...-och på den kan du laga mat!!!

Hehehehe.

♥ Mio ♥ sa...

Wow vilken grej!! Kan man verkligen värma soppan i micron?? Måste jag testa;) Och wow vilken fiiin mysdress till fonen! Ska jag prova att att göra en likadan?! hm få se om jag lyckas. Ha det bra i höstrusket!=) Kraaam

Myggan sa...

Vilket fint fodral!
Måste övertala dottern att hon behöver ett virkat istället för ett sytt.
/Anna

Fröken Fräken sa...

Ja, det är så mycket smartare att efteråt göra en lista på allt man hann med, istället för att göra som jag ofta gör; göra en lista på allt jag vill hinna. För man hinner ju aldrig allt, och så blir man bara stressad!
Ullared hade jag inte sagt nej till! Och vi har en Coopbutik här som också har roliga namn i kvitton för att inte tala om texten på en del skyltar. Underhållning på högsta nivå :-D

Marie sa...

Bra tips Ekström, har aldrigt förstått hur jag ska kunna få soppan varm;)

Vilket snyggt fodral du säljer möjligtvis inte sådana i så fall beställer jag ett likadant direkt.

kungen o majkis sa...

Marie: Tar tyvärr inga beställningar för tillfället. Men roligt att du gillade det :)!

Johanna sa...

Haha, både ekströms och kvittot :) Snacka om att vardagen bjuder på den bästa underhållningen...

Låter som en rätt ok vecka ändå, och skönt att Kungen bara drog en luring för att undvika oropedbesöket. Vilket jag förövrigt tycker var ganska så smart. Båda dina barn är smarta på det sättet, fast på olika sätt. Ingen ger sig utan strid liksom... :)

kvinnan med koftan sa...

Lilla My är inte att förakta...jag jobbar på att bli mer som hon : )
Även jag lyckades skaffa mig ett Lååååångt Ullareds kvitto i veckan. ska genast kolla på min och se om jag har med "varsågod".
Kungen kan planera bra...."säger" stop när det behövs.

saravillfara sa...

Finns det något du inte kan virka?
Jag vill också kunna!!
PS. Ville inte vi alla vara lika söt som Dallas-Pam? Och tänka sig, nu är du det! DS.

Engelska Villan sa...

Hahaha!
Du är bara för rolig du :)
Gulligt fodral du virkat! Jag vet, jag har en liten bäbis som heter iphone, man kan inte lägga ner dem, de vill ju vara med...
Kram Anna

Anonym sa...

"Varsågod" är ju bröd ;) Det har jag också shoppat på Ullared ett par gånger ;)