lördag 6 mars 2010

Tre-bilder-med-blommor-på-lördag.Jag har fått en finfin Sunshine-award från rara Li.W!
"The sunshine Blog Award is awarded to bloggers whose positivety and creativity inspire other in the blogworld."
Tack så hjärtligt, Li.W, det värmde som en théstund mot en husvägg i vårsolen!En ny svart-rosa mössa har blivit virkivirkad.Handikappsanpassning på gång i badrummet. Ser fint ut, va? Det ska bli badkar med en skötbrits över och en liten duschhörna istället för bara en stor duschhörna som vi har haft tidigare. Majkis har fullt sjå med att hålla reda på alla "gubbar" som hon kallar dem. Det är väldigt viktigt att säga hej då och hej till dem, när de går ut och hämtar saker och kommer tillbaka 30 sekunder senare. Kungen är mest bekymrad över allt ljud.


Ska bli väldigt skönt när det blir färdigt. Och oj, vad det ska bli skönt att slippa de grå-aprikosa kakelplattorna och den mingrön-aprikosa blombården. Och oj, vad jag ska bada när vi äntligen får ett badkar. Skrynklig ska jag bli. Jätteskrynklig. Och framför allt, oj, vad Kungen ska få slippa ligga på golvet på en röd halv träningsmatta och duscha.

3 kommentarer:

Nattmia sa...

Ja det är ju klart man måste vara trevlig och säga hej och hej då när gubbarna går ut och in ;-)

Badar saknar jag, så härligt att bada..
Vad skönt det måste vara att kunna duscha kungen i ordentlig arbetshöjd, det kommer att bli kanonbra..

Kram Mia

Annamaria sa...

Oj hos er händer det grejer :-) fina mössor du gör. Saknar dig inne på forumet

Ha en trevlig lördag.

Kram//Misan

Anja sa...

Duktiga Majkis hihi...vilken mysig mössa du gjort! vad duktig du är! jag har ingen tålamod för sånt...ha en trevlig helg...kram