fredag 12 februari 2010

Tack så hjärtemycket Kungen!Idag kom Kungen hem från skolan med en allahjärtansdags-present till mamman och pappan. Det står far på baksidan av det fina hjärtat. Ja, sidorna ser likadana ut i övrigt och jo, det är baksidan för det står ju mor på framsidan. Uteslutningsmetoden kallas det.

Apropå far så tänkte dagen till ära visa en helt färsk bild på Kungen-och-Majkispappan. Han vill gärna vara lite anonym annars, men gör ett undantag just idag."The father and the thief" by Majkis

Var tjuven är? Det ser väl vem som helst att det långa gula strecket till höger är en tjuv. Syns ju på lång väg på att han är lite....skum.

5 kommentarer:

Nattmia sa...

Jättesnygg bild på pappan.. Stilig far de har ;-)

Och vilket gulligt hjärta Kungen gjort.. Och självklart måste det ju vara Mor på framsidan ;-)

Kram Mia

Vilmer och hans familj sa...

Det är inte mycket som får mig att skratta just nu. Men dina anekdoter från er familj får mig att skratta högt och hjärtligt.
Tack för att ni är sådana glädjespridare.
Kram

kungen o majkis sa...

Nattmia: Ja, visst är han snygg :-D? Lite förvirrad blick bara ;-)! Kram!

Vilmers mamma: Läste att ni har det jobbigt just nu :-(! Ibland är det väldigt skönt att kunna skratta mitt i allt det jobbiga.... så har jag tagit mig igenom många tunga stunder. Kram!!

bettina sa...

Oooo, vilken konstnär...sådana tjyvar har vi i Ödeshög också...de är så smala att de knappt syns!Å pappan är ju så lik...

kungen o majkis sa...

Bettina: Ja, akta dig, snart får du konkurrens ;-)! Jaså, då är det säkert där Majkis har sett såna tjyvar då?! Jobbigt när de knappast syns...så svårt att hålla reda på dem då :-/ :-D!