söndag 12 februari 2012

UTLOTTNING!



Jag såg att min besökräknare hade passerat 200000. Det måste förstås firas. Det jag lottar ut denna gången är 8 virkade, små och pastelliga påskägg. Ge bort dem i påskpresent. Eller lägg dem i en skål. Eller pynta din dörrkrans. Eller trä dem i ett snöre och häng dem i ditt ris. Eller gör vad du vill.

För att vara med i utlottningen så skriver ni helt enkelt en kommentar till detta inlägget. Och bara för att jag är av den nyfikna sorten så vill jag också jättegärna veta hur ni hittade till denna bloggen. Om du inte har en blogg så skriv gärna en mailadress så jag kan nå dig om du vinner.

Jag drar en vinnare lördagen 18/2 kl 22.00. Och presenterar vinnaren i ett inlägg på söndagen.

Tack snälla rara ni för att ni fortsätter att titta in. Det är ju faktiskt mycket roligare att skriva när någon läser det man har skrivit.




Påskäggbilden är tagen på min förvaringspall i hallen. Som jag klädde om igår. Till ett himla fint tyg från Panduro. Det blev jag glad av.
Alla vantar, mössor, väskor, åkpåse och annat smått och gott som alltid ligger på pallen, men som vid fototillfället förvisades till en hög till vänster om pallen, blir jag mindre glad av. Blir det möjligtvis vår snart?

66 kommentarer:

Myssel sa...

Åh vilka underbara ägg! Skulle passa perfekt hemma hos min syster, så om jag vinner blir de en påskpresent!

Jag minns inte längre hur jag hittade till din blogg. Jag följer dig i Google Reader. Det var ju via virkningen på något sätt som jag hittade hit, antagligen länkat från någon.

Zoo keeper sa...

Hej! Jag är gärna med i utlottningen! Jag har en egen blogg som heter http://memyselfandthreemonkeys.blogspot.com/
Jag hittade din blogg en gång när jag var ute och googlade på virkmönster. Jag stickar ju mest, men fastnade för din fina blogg. Har gillat dina fredagscitat!
Grattis till 200000 besökare!

Tanya sa...

Åh vad trevligt :) vill gärna vara med i utlottningen :)

IA Nyckelpiga sa...

Tänk om jag skulle vinna dom fina páskäggen, det skulle jag vilja.
Jag tror att jag hittade dej för att du hade hittat mej.

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jättesöta ägg :) Jag kommer faktisskt inte riktigt ihåg hur jag hittade hit men skulle gissa på att det var via någon annan pyssel/virkblogg. Men det var ett bra tag sedan nu.

miss wagtail sa...

Vilka små ljuvligheter! Minns inte längre hur jag fann dig, men nu när jag hittat dig har jag dig länkad från mig så jag ser uppdateringar. Blir glad av dina virkalster och dina barn! :)

KahviKaneli sa...

Hej,
jag hittade hit från ElsasDesigns Blog.
Jag älskar alla virkat, fick ju nya ideer herfra.

Mary sa...

Vill gärna vara med i din utlottning.
Jag har virkat länge men så kom jag i en period då jag gjorde mycket figurer och upptäckte att det fanns massa virkbloggar för ca 1½ år sedan. Där någonstans hittade jag dig:) tyvärr minns jag inte hur.
Önskar trevlig kommande vecka med alla hjärtans dag och allt!

Josefine sa...

Åh så fina! Skulle väldigt gärna vilja vinna dina små söta påskägg.

Jag hittade hit när jag letade efter virkade äpplen men istället hittade en bild på din fina äppelgirlang :)

Linnea sa...

Åh vad kul! Jag tror att jag hittade din blogg en gång när jag letade efter inspiration till stickning och virkning på bloglovin! Tyckte din blogg verkade intressent och har vart fast sen dess :)

Mail: saellstroem at hotmail.com

Lotten sa...

Fantastiskt fina ägg du lottar ut! Jag hittade din fina blogg via någon annan blogg... sedan dess följer jag dig på bloglovin ;-)

Malin sa...

Jag vill vara med! Tror att jag använde mitt älskade Google för att hitta mönster eller inspiration till något.. Slumpen ledde mig till din blogg, men din härliga humor, din livskraft och kämpaglöd gjorde att jag stannade kvar! Har arbetat med personer med särskilda behov i sådär 19 år.. Jag har turen att ha en normalstörd familj, men har sett hur tufft det kan vara att få ett barn som inte riktigt är som alla andra. Du är en stor inspirationskälla och så underbart det hade varit om alla barn hade haft en sån kämpe till mamma!!

Cecilia sa...

Påskäggen är supersöta och jag vill givetvis pröva lyckan för att ha en chans att vinna dem. De skulle passa perfekt här hemma till påsk. Eller, vad då, de passar fint nu oxå! :-)

Jag minns faktiskt inte riktigt hur jag hittade hit, men eftersom jag är en pysselråtta skulle jag tippa på att det var via nån annan pysselblogg eller genom att jag googlade på "pyssel"... Hur som helst så är jag glad att jag hamnade här! :-)

Kram, Cecilia

Anette sa...

Vill gärna vara med i din utlottning. Barnen skulle gilla dina påskägg (jag med givetvis). Jag hittade din blogg när jag sökte på amigurumi. Tycker om det du skriver och dina citat är tankeväckande. Så... jag hänger kvar.

Mail: cona at telia.com

Johanna sa...

Jag vill jättegärna vara med i utlottningen av äggen! Jag hittade din blogg när jag googlade efter ett mönster till något kul att dekorera min nyckelknippa med. Jag hittade ditt mönster på den lilla ugglan och det blev perfekt! Jag såg att du virkar otroligt fina saker och efter att ha kollat runt på bloggen var jag som fast. Nu följer jag din blogg med stort intresse. Du har ett härligt sätt att skriva med "glimten i ögat", och jag blir väldigt inspirerad. En kanonbra blogg, helt enkelt :)

Photo by Maria sa...

Klart jag vill vara med och tävla..
men helt ärligt.. Jag minns fasiken inte hur jag hittade till dig.. Hmmm.. Tänker så det knakar men nä, jag minns inte.. Men jag vet att jag blev fast första gången av dina roliga inlägg om dina härliga barn och dina otroligt fina alster du gör med en virknäl och garn..

Kram Mia

Johanna sa...

Vilka fina påskägg! Det är väl klart att man vill vinna dem :)
Jag hittade din blogg när jag gick vilse i bloggdjungeln... Läste nånstans som länkade dit som länkade dit som länkade hit. Och sen var jag fast. Fullständigt. Du skriver ju så himla bra & kul, så vem vill inte fortsätta läsa här?
Ha det fint! :)

Helen sa...

O o o tävling! Jag älskar påskäggen men framförallt din blogg! Hittade hit via google när jag skulle lära mig virka och sedan dess är jag in här dagligen. Du är en sann inspirationskälla som dessutom får mig att dra på smilbanden då och då :) Tack!

Ellinor sa...

Jag bara älskar din blogg och ditt sätt att skriva med värme och humor. Jag gillar också att virka så jag gissar att det var så jag hittade dig, genom någon länkning nånstans. Jag går in och kollar varje dag och blir glad varje gång det är ett nytt inlägg! Tack för att du förgyller min vardag med din blogg!

Camilla sa...

åh, jag vill vara med!
Jag hittade nog din blogg genom att surfa på andra bloggar, kommer inte ihåg vilken....

Myggan sa...

Åååh! Visst vill man vara med på utlottningen för att fira alla dina besökare.
Jag kommer faktiskt inte ihåg hur jag hittade till dig, men förmodligen var det via någon blogg. Jag gillar din blandning av virkat, funderingar och härliga barn-citat.
GRATTIS!
/Anna

Maria Josefine sa...

Jag vill självklart vara med och tävla om de super fina påskäggen. Skulle passa fint i mitt kök =)

Hittade din blogg på google. Det va en av de där söta ugglemössorna som fångade mitt intresse, sedan dess brukar jag tassa in och kika lite då och då.

väster sa...

Jag vill gärna vara med i utlottningen, du gör så fina saker. Hittade din blogg via en annan syblogg och nu ligger du som favorit på min egen syblogg. Din blogg är liksom lite som livet är på riktigt, blandat och med lite av varje. Jag tycker om tonen i din blogg också, en slags försynt humor.

Trådanten sa...

Äggen skulle jag hitta en bra plats till är jag säker på. Troligen skulle de bindas upp i hjärtkransen som sitter ovan öppnaspisen.

Din blogg hittade jag av en slump. Tror att det var någon som länkade till din blogg bara för att hon tyckte du var bra!

Till min stora glädje var din blogg inte bara fylld av fina virkalster utan också en beskrivning av hur det är att ha ett barn med stora extra behov. Jag har själv en fin liten tjej med cp. Jag gillar att våra barn finns med i forum där deras personligheter beskrivs och inte bara deras svårigheter.

Tack för din fina blogg.

Fru Olsson sa...

Jag sällar mig till raden av lycksökare. Kanske har jag turen att vinna fina ägg. Jag har i alla fall turen att få läsa din blogg. Jag hittade din blogg via min mans kusin, som var här tillsammans med din man på besök. Vi tog en promenad och pratade om bloggar. Jag var lite på gång och kusinen pratade om sin blogg och om din. Jag snokade upp bloggen och sedan dess har du inspirerat, roat och berört :-)

// Karin

Vardagsbetraktelser sa...

Klart jag vill vara med och tävla om några påskägg. Hur jag hittade dig..... nja, tror de var en liten fågel som berättade om din blogg....

Helena, Craft and Creativity sa...

Pallen blev superfin, älskar just det där tyget. :)

Jag är gärna med och tävlar förstås! Minns inte heller hur jag hittade hit... var det du som hittade mig först kanske? Eller så blev jag tipsad om dig. Minnet är bra men kort... Hur som helst är jag glad att vi hittade varandra!

Rumpetuss sa...

Hej! Vill absolut vara med i utlottningen!! Jättefina ägg juh! Hur hittade jag din blogg...hmmmm jaaa hur var det nu? Jag googlade på något virkat och hamnade här - blev fast direkt, så himla mysig blogg!!! Ha det gott!

mia1973 sa...

Jag läser din blog, följer den på bloglovin och jag hittade hit genom Johanna, justnuochidag-Johanna. Vi är kompisar och på den vägen är det :)
Du har en underbar blogg och ibland kan jag gå in och bara surfa runt bland dina virksaker, få inspiration och bli hänförd.
Självklart vill jag vinna :)
Kram Mia

Helena sa...

Vilka alldeles ljuvliga små påskägg!!! Jag hittade dig genom att du hittade mig en gång i tiden:) Hoppas allt är bra med er?! Vilken fin header du har btw! Självklart vill jag ha chans att vinna de fina äggen:)

Kram kram

Anna sa...

Hej, jag vill vara med och tävla. Jag hittade hit nyligen när jag letade efter mönster till en ugglemössa och har precis gett bort 2 ugglemössor till min systerson, virkat efter ditt mönster. De var väldigt uppskattade!

Jenny sa...

Hello,
I find your blog by seaking a owl and than by
http://my-scrapstuff.blogspot.com/search/label/Amigurumi
I saw your pumpkins.I am from the netherlands and I hope you can understand it.
Your blog is nice, I use the translater!
I hope to see you later on my blog!

Greetings Jenny

Majsan sa...

Självklart vill jag vara med och tävla om dina fina påskägg!Jag fann din blogg när jag var ute och letade efter några nya roliga bloggar att följa. Jag tyckte din blogg var annorlunda med mycket roliga ideer samt många tänkvärda citat.
Håller nu tummarna och hoppas på tur =O)
Kram Majsan

alarnophotography sa...

Åh dessa fina, gulliga ägg! Älskar din blogg och blir alltid så inspirerad och glad av att tassa in här! Gillgillgillar att läsa om finfina Kungen och tokroliga söta Majkis. Din blogg hittade jag via fototrådarna på Fl, på den gamla goda tiden när vi shoppade och hade kul.
Lilla V hade blivit överlycklig om jag vann de söta äggen, hon hade säkert försökt steka dem på sin lilla leksaksspis ;) Kram från kalla och vita Skåneland

Gullanmamman sa...

Åh, vilka fantastiska fina ägg. De skulle trivas så bra hemma hos mig!
Hittade dig via någons blogg för ett bra tag sen, är också funkismamma och känner igen mig i mycket av det du skriver om finaste Kungen.

Sköt om dig och tack för en härlig blogg!

Anonym sa...

Hej och tack för en härlig blogg! Jag fick tipset att följa dig av en go vän som brukar dela med sig av dina helgcitat och nu kollar jag lite då och då! Sen gillar jag att virka. Jag har tre barn så det finns inte så mycket tid men virka kan man ju göra medans annat händer :))
Ägg samlar jag på: köper glasägg, keramikägg, målade träägg, you name it, men, virkade ägg har jag inga...
katarina.hiller@bredband.net

Anonym sa...

Hej! Grattis! Jag hittade hit vi en länk som föreställde en uggla. Jag gillade ugglan, klickade mig hit och nu tittar jag in varje dag. Jag virkar inte ens! Men jag älskar din stil och mix och det känns så skönt att din familj liksom bara är din familj här på bloggen, fast man anar ju att den är så mycket mer av sorg, oro och frustration än vad som kanske syns här. Men varje Majkis citat får mig att finssa och varje bild på Kungen mig att le. Sen så drömmer jag ju i smyg om att jag också skulle kunna virka. Då skulle jag slå till på popcorn ; )
Tack ! Annamaria

Anonym sa...

HEJ ! Jag hittade din blogg genom att jag sökte på virkbloggar och nu har jag bla annat gjort en ugglemössa och din prinessebakelsebokmärke. Jag tycker mycket om din blogg och inspireras mycket av den. MIN MAIL er olivisolivis@hotmail.com

Ida sa...

hur var det nu ... minns inte riktigt men jag letade väl efter något och på nätet ger det ena det andra ... men kanske det hade nåt med Harpasiones Blog att göra... hur som helst så tittar jag in varje dag ... jag blir glad av bloggen och din fantastiska dotters alla fantastiska kommentarer ... måste dock erkänna att jag inte riktigt fattat dackhur än ... jo nu vet jag .. det var den virkade räven ... när jag såg den började jag läsa din blog ... skulle vilja kunna virka en sån till min svärdotters mamma som älskar rävar .. men kan inte det .. minnet är superbra men superkort och till sist flöt det upp till ytan så nu vet du hur jag kom hit och varför jag läser din blog ...Kram till Kungen oxå
Ida

Fröken Pimpinett sa...

Fina påskägg, som jag såklart vill vinna :)
Jag hittade till dig via någon blogg - kommer inte ihåg vilken nu - kanske popetotrora?

Therese Larsson sa...

Hejsan!!
Jag vill gärna vinna så fina ägg. Jag kommer inte ihåg hur jag hittade din blogg, kanske från Honungspojken. Jag gillar alla fina ideer som du delar med dej. Tack än en gång.
Kram Therese theresexair@telia.com

Sanna sa...

Klart att man vill ha chansen att vinna så söta ägg! <3

Jag hittade hit igenom bloggen ditten o datten om jag inte missminner mig.. =)

Kraaaaam
Sanna

Lollo sa...

så fina, dom vill jag vinna.
hittade till din sida genom honungspojkens sida och till den hittade jag när jag sökte på hans syndrom (för jag jobbar med en egen lite honungspojke) kollar din blogg var dag och älskar fredags citaten....
Har ingen egen blogg så min mail är lollo_22@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle bli jätteglad om jag vann de fina äggen. Jag hittade hit från "systrarnas bakblogg" som skrev om denna bloggen en gång. Det är givande på många sätt att läsa om ditt liv. Tack för att du delar det med oss.
Kram carolina
carolina.gunner@arjang.se

Annelie sa...

Hej!
Annelie heter jag som hittade hit via Ensammapappans varma blogg. Jag har också en särskild och underbar prinsessa <3.
Själv är jag så förgrömmat omöjlig när det kommer till att virka, har verkligen försökt, för jag älskar att se och känna hur någons värme och omsorg tagit form ur några nystan garn. Jag skulle bli så varm i hjärtat av att få hänga upp dina fina fina påskägg i riset. Jag håller tummar och tår :).
Ha en riktigt bra dag!
Annelie

Zara sa...

Ja jag vill med vara med:-)
Ja jag hittade hit...genom något möss köp av dej och familjeliv.

Kram Zara

Anonym sa...

Hej!

Har följt Din blogg så länge, så jag kommer faktiskt inte ihåg hur jag hittade hit! Kanske var det via "heja abbe" eller kanske via virkningen?

Hur som helt uppskattar jag Din blogg MYCKET! Tycker om Ditt sätt att skriva, som är både ärligt, ödmjukt, tänkvärt, kärleksfullt och framförallt ROLIGT! Brukar rekomendera Din blogg till folk... =)

Försökte skriva en "lycka till"-kommentar inför Kungens operation, men den ville inte komma iväg. Hursomhelst är jag nu själaglad att det gick fint!

Å, ja, jag vill gärna vinna äggen! Min egen virkning ligger på is, skulle man kunna säga...

Kram
Hedvig
olssonhedvig(snabela)hotmail.com

Anonym sa...

Hej!
Kom hit via skalman då jag oxå har son med rmb och shunt. Sonen ska opereras i Mars (igen!!)
rebeccahellman@spray.se

Anonym sa...

Hej! Jag har nog hittat till dig via någon länk för länge sen. Jag älskar din blogg och du gör verkligen fina saker! Jag har ingen egen blogg utan jag åker runt på alla andras och suger åt mig all härlig inspiration! kram från en anonym Helena! helenadahlbom@hotmail.com

Malin på pastill.nu sa...

Klart jag vill vara med! Hmmm.. jag minns inte hur jag hittade hit. Jag trooor att jag höll på att googla på virkmönster och grejer när jag försökte lära mig virka i höstas :-)

Lisa sa...

Du ska veta att både jag och dottern följer din blogg, du skriver så härligt och man blir upprymd av att läsa det du skriver. Du känner mig men vet inte om att jag följer dig via din blogg, och nu var det länge sedan vi sågs hos våra gemnensamma vänner (min ingifta släkt och era vänner) och det är ännu längre sedan vi var i Sälen, då dottern drack din sambos rom o cola i tron om att det bara var läsk..eller kanske var det vår gemensamme väns glas hon tog..
Som sagt din blogg har jag fått till mig via min släkt och dina vänner!!
Kram till er alla i familjen!

Marie sa...

Känns egentligen inte som någon större vits att skriva i "ägg-utlottnings-syfte" eftersom så många skriver. (Men det var lite tufft att du kom på 8 olika färgkombinationer på äggen!) Men tänkte du skulle få veta hur jag hittade hit eftersom du verkar lika nyfiken som mig.

Jag surfade hit för en halv evighet, troligen var du länkad från en annan blogg, jag är bloggoman o surfar runt som en tok på bloggar, är väl för nyfiken av mig. Så hittade jag hit och sedan stannade jag...typ.

Ha en fin vecka!

Hälsningar Marie

maskrosungar@gmail.com

Anonym sa...

Hej klart jag vill vara med och försöka vinna dina fina ägg. Jag följer din blogg varje dagtyp...kollar alltid in hos dig ! Jag hittade hit för jag sökte på ugglor . Och har virkat två små ugglor efter ditt mönster.
Man blir så glad och vill prova att göra så mycket när man varit här inne och tittat.
Många hälsningar Marie
marre71@hotmail.com

Elin S sa...

Tack för all inspiration!!!
Sandra tippsade om storasysters blogg och jag blev fast......
elin_lindqvist@hotmail.com

Anonym sa...

jag hittade hit av en slump när jag letade virkmönster. Gjort flera ugglor av ditt mönster även virkad flätmössa. Det senaste var nu den virkade tubhalsduken. Gjort tre st till mej själv redan. Jag läser din blogg ofta. och vi har träffats en gång ,en måndag på ett särskilt ställe när ni gör en särskild sak på eftermiddagen. Men jag kom inte på förens efteråt vart jag sett de, å det var ju här i din blogg. Du gör så mycket fint. Och det uppskattas av många. Mvh Veronica veronica@nordfeldt.se

Mia sa...

Jag vill vara med! Minns när du förra påsken visade de fina äggen. Jag började virka vid påsk och de han tyvärr inte bli färdiga.

Hoppas på tur så de blir några virkade ägg i riset i år.

Hoppas sjuklingen inte behöver vara sjuk så länge och att baciellerna inte hoppar över på er andra.

AnnaMalinska sa...

Åh, jag vill absolut vara med. Har aldrig brytt mig om påskpynt innan men sen min dotter och vi köpte hus känns det viktigt. Fast jag har ju inget påskpynt!
Jag hittade till din blogg förra våren när jag skulle göra en egen barnvagnsmobil. Fastnade för din ugglor. Jag gjorde 2,5 st sen tappade jag inspiration för att fortsätta och tyvärr har den inte kommit tillbaka än. Så nu njuter mest av att se vad ni andra gör och hoppas att jag kommer igång snart.

Hoppas att ni snart blir friska och kan gå ut och åka pulka.

/Malin

Elinor sa...

Åh, jag vill verkligen vara med i utlottningen! Jag hittade din blogg genom att jag först hittade till pastill.nu, och hon skrev mycket om att hon blev inspirerad av dina påhitt, så då kunde jag inte motstå att titta in. Ni har blivit mina nya inspiratörer nu och det tackar jag väldigt mycket för!

Angående det fina tyget med rosorna; det är jättefint! Har sälv hamstrat i samma mönster fast scrapbookpapprena. Hade tänkt sy en vårig duk i samma tyg, men velar lite imellan det här och ett liknande hos stoff och stil.

Marie sa...

Jag vill vinna!
Hittade hit via Ketchupmamman. Och stannade pga dig.

Anonym sa...

Vill börja med att säga att din blogg är underbar. Så fina foton, fina virkningar och varma äkta inlägg om livet med ett annorlunda barn. Jag har själv en dotter med funktionshinder. Jag blir glad och inspirerad av att läsa din blogg. Minns inte hur jag hittade den men tror att det var när jag sökte på virkning som även jag gillar att göra :-)Dina påskägg är supersöta så dem vill man såklart vinna! Mvh Malin (malinwallin@telia.com)

Mjuka sa...

Hej!
Riktigt kul att hitta hit, via Husmodern faktiskt.
De otroligt vackra påskäggen hade varit en dröm att vinna. Nu håller jag tummarna!
Kram Malin

Anonym sa...

Har haft sån otur i dagarna två att jag hoppas på en lite gnutta tur nu :)
Jag vet faktiskt inte hur jag hittade hit, men jag vet att jag fortsatt titta in nu och då. Har använt ett par av dina mönster till presenter och de har blivit väldigt uppskattade.
Trevlig helg och hoppas sjukdomarna ger med sig!
//Karolina
karolina20_ (a)hotmail.com

Mimzy sa...

Så söta ägg, ger mig vårkänslor. Jag hittade till dig via genom Pastill.nu

Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... sa...

Hittade oxå till dig genom Pastill.nu Jätte fina, har dåligt med påskpynt nu sen vi flyttade till hus från lägenhet så de skulle sitta fint hos oss =) KRAM Karoline

Pernilla sa...

Hjälp, det är bäst att jag skyndar mig om jag ska vara med i utlottningen:). Jag kommer inte riktigt ihåg hur din sida hamnade bland mina favoriter med jag misstänker att det var via POPETOTRORA:s blogg som jag hittade till din.
pernilla_6@hotmail.com

kungen o majkis sa...

Och här drar jag målsnöret! Kul att så många ville vara med :)!!