onsdag 9 december 2009

Liten men naggande god!Igår var vi på sjukhuset och tog en massa prover och mätte Kungen från topp till tå. Kungen växer inte så mycket alls, han ska fylla 7 i vår och var igår hela 96.8 cm lång.
De ska försöka ta reda på om det finns någon orsak till att han inte växer och om han eventuellt kanske kommer behöva ta tillväxthormon.

Själva så tycker vi att Kungen är alldeles lagom stor att bära på just nu, men liiiite större än tre äpplen hög kan han ju få lov att bli! Vi brukar skoja om att när Kungen blir stor ska han ha mustach, skinnväst och vara 95 cm, men nu är han ju faktiskt över 95 cm så då får vi väl ta och skippa mustachen och skinnvästen också :-D. Synd, riktigt synd, jag har alltid önskat att ha en son med skinnväst.....och mustach :-D.

På bilden ovan spelar Kungen rock´nroll på sin tamburin, fullt ööööös! Synd bara att han alltid har en förmåga att bli suddig på de bilderna där han är som värst i farten :-D! Skärpning Kungen, skärpning!!....och Majkis, ja, hon är minsann suddig för det mesta!

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Suddig eller inte så ser man hur kul Kungen har och likaså lillasyster på sin cykel.. Och både när det gäller tamburin och cykel skall det ju gå undan ;-)

Kram
Mia

Anonym sa...

Vilken fart!! Jag blir hjärtans glad av vad Du skriver och Dina fina alster!
Kramarom
Ingrid