fredag 9 april 2010

God fredag på er!Kungen har gjort en ny upptäckt idag. Smurfhits. Väldigt bra och roligt tycker Kungen. Väldigt bra att Kungen har hörlurar som han kan använda när han lyssnar på Smurfhits tycker mamman och pappan.
Han har en alldeles speciell egenhet vår Kung. Som bara visar sig när han hör musik han gillar för allra första gången. Tungan kommer ut, viftar hejvilt och han liksom känner in musiken, känner in texten, med tungan.
Full koncentration och tungan rätt i munnen.Måste nästan räknas som en slags superkraft, va?Majkis hittade pappans mobiltelefon idag. Hon höll upp den och visade och började sedan trycka på knapparna och sa:

- Majkis sms:ar på telefonen!

Åh-hå, en sån smart dotter jag har, tänkte jag stolt, att hon redan vid så ung ålder har förstått vad man kan göra med en mobil. Jag frågade:

-Vem sms:ar du till då?

-Majkis sms:ar till ananas.

Kanske att hon inte är helt redo att få en egen riktigt än...

3 kommentarer:

Honungspojkens mamma sa...

Ha Ha! Det var det coolaste jag sett på länge! Vilken koncentration och vilken taktkänsla han har den killen! Det är verkligen som att han suger i sig texten...

Emelie på 8:an sa...

Finaste kungen...vad härligt att se :-) Låter som om ni har haft en härlig påsk! Ni räddade min kära sambos dag igår, när han fick låna en telefon, när han hade badat sin egen :-) Trots hjärt-och lungräddning gick den inte att rädda...det var inga vackra ord som kom från hans mun då :-)Nu får vi ta och ses snart också...om solen tittar fram och jag får rumpan ur och städa av altanen så vore det trevligt med en fika där kanske..

Kram på er! Ps...vänteugglan är ursöt!...ds...

kungen o majkis sa...

honungspojkens mamma: Ja, det är en liten underlig men mycket cool tunga han har :-D!

Emelie: Stackars, stackars telefonen, ville inte simma ju! Verkar inte som om solen vill komma fram i helgen tyvärr, fika på 8:an är ju alltid trevligt! Och under tiden kan ju Majkis hjälpa dig med lite scrapbooking...hon är speciellt bra på stämpeldynor. Kram :D!