torsdag 29 juli 2010

Tillbaka.

Sisådär ja. Nu har vi varmvatten. Tack värmepumpsrepatören. Förlåt att Majkis kallade dig för Erik hela din vistelse här. Hon tror att alla som lagar saker heter Erik.

-Erik jobbar.
-Han heter inte Erik, du kan ju fråga vad han heter?
-Nä. Heter Erik.

Och tack, mamma och pappa för lånet av er lilla altan-tv. Dvdfilmer var vår räddning innan antennen var fixad. Avatar var riktigt storslagen på en 22"are. Tror gubbarna var blå.
Och tack antennsnubben, för att du lagade antennen och antennförstärkaren som hade exploderat på vinden, så vi kan titta på tv på mammas och pappas lilla altan-tv.

Tack telefonsnubben, för att du fixade vårt telefonjack så det nya modemet kunde sättas igång ikväll.

Tack elsnubben för att du kom och kollade över allt och skrev ner allt som hade gått sönder. Såg ut som ditt anteckningsblogg tog slut av alla grejor som ska lagas här. Jag kan köpa ett nytt till dig på ÖoB.

Jösses vad jag ska läsa ifatt på alla mina favoritbloggar nu. Och jag hoppas det dröjer innan jag måste vara utan internet igen. Och varmvatten. Och telefon. Och tv.

Jajustdet, vi hade ju varit på semester med. Man glömde liksom lite bort den goa känslan av semester när vi hade lite annat att pyssla med när vi kom hem. Lämnar ett litet smakprov här och återkommer med en lite utförligare beskrivning senare.
Ljuva, ljuva Österlen.

2 kommentarer:

MiA sa...

Ojojoj... vilket elände åskan ställde till med hos er! Men- vad du beskriver det komiskt... man ler lite trots eländet.

Vacker semesterbild!

Ha det gott!
MiA

Skalmans mamma sa...

Skönt att allt är fixat nu, men oj vad blixten kan ställa till med! Lätt att glömma...
Nästa gång ni åker söderut får ni hälsa på oss!
KRAM