onsdag 15 september 2010

Att rensa i röran. Och en sjal.En ny sjal har blivit virkelivirkad. En kompis önskade sig en olivgrön sjal i födelsedagspresent. Och en olivgrön sjal fick det bli.
Här nedan poserar den tillsammans med min favoritkofta. Från Monki.Och rensa i röran var det, ja. Jag har blivit inspirerad av andra rensa-i-röran-anhängare. Och nu har jag bestämt mig. Här ska rensas.
Jag tänker gå igenom våra utrymmen. Sovrum. Kök. Badrum. Och ve och fasa...klädkammaren. Och iiihh garaget. Kasta och återvinna. Mitt mål är att ha rensat bort 500 grejor fram till jul. Tror ni jag klarar det?

För att peppa mig själv tänker jag räkna allt jag rensar, och redovisa längst ner i högra kolumnen här på bloggen.

Tror minsann jag ska börja med min garnkorg.Tillägg: Sambon rivstartade och rensade ut båda barnens garderober i eftermiddag. Vi har nu 84 st färre plagg i huset. Får nog fundera på om jag kanske ska öka mitt målantal av utrensade grejor. Alternativt minska takten på utrensningen genom att rensa ut sambon. Har inte riktigt bestämt mig ännu.

7 kommentarer:

Emilia sa...

Finfin sjal! Visst e det en befriande känsla att rensa i röran - lycka till :)

Engelska Villan sa...

Vilken urfin sjal!! Har du nåt mönster? Precis en sån skulle jag vilja virka!!
Kram Anna

Fru F sa...

Du är duktig du...öka antalet så kan du fortsätta på andra sidan gatan också vet ja ;-) Saknar våra promenader! Kram

miOmolly sa...

Rensa rensa rensa!!! Det är både kul och uppfriskande=) Ska nog ta och rensa lite själv här hemma, finns alltid något som ska bort...så man kan ta in något nytt=) Kram

Photo by Maria sa...

Vilken snygg sjal.. Säljer du sådana??

Rensa hade jag med behövt göra.. Kläder rensade jag och barnen ut för ett tag sedan men vi har en vind som ser ut som jag vet inte vad..

Ha en bra torsdag..

Kram Mia

Li.W sa...

Fantastiskt fin sjal!

Engelska Villan sa...

Tack sötnos! ;)
Måste bara fråga... Har du virkat dina superfina baggymössor efter Järbos "klubb-mönster", eller är det ditt eget? Om du vill avslöja en virkhemlis till... *fniss*
Kraaam Anna