onsdag 1 december 2010

Ett om dagen är bra för magen.Första december. Och dags för paketkalender igen. Den här fina stickade och pysslade barnens farmor ihop förra året till Majkis. Och nu är den alltså uppe igen.
Varje morgon ligger det en lapp i dagens socka. Och på lappen står det var dagens klapp ligger. På så sätt behöver man ju inte ha alla klappar klara till den första december.
Tur. För det hade vi verkligen inte.Ett litet decemberpyssel. Förra året slog jag in hela tavlor i fint julpapper och snörade runt röda band. Iår gjorde jag lite annorlunda. Jag målade en ram vit, ramade in fint julpapper och snörade runt fint rött band. Nöjd.

Kungen tycker att hans lillasyster låter lite för mycket. Men ibland säger hon ju roliga saker som han gärna tar efter. Det senaste som Kungen har snappat upp och gärna säger, låter lite kaxigt. Iallafall när det kommer från en kille som bara kan vända sig från sida till sida:-DU KAN INTE TAAAA MIIIIIG!!

4 kommentarer:

Karin sa...

Vilken underbar kalender...vill ha!!!!
Så himla söt.
För att inte snacka om tavlorna sen, jag häpnar för du gör allting så vackert och tänker vackert och allt!
ha det bra i vinterkylan...brrrr!

Anonym sa...

Å, vilken helt underbar adventskalender. Jag är glad att det inte var du som hunnit pyssla ihop det fantastiska alstret såhär i stresstider :)
Kraaam Anna (engelska villan)

kvinnan med koftan sa...

Vad fint!!!
Och klart Kungen ska kaxa lite, han med : )

Anonym sa...

Hej kära du, det var inte igår! Jag är så glad att jag hittade din blogg, nu kan jag ju ha lite koll på vad du gör och hur du (och dina söta barn) mår fast forumet självdog.

Kramar från Anette/NoMatter