söndag 28 augusti 2011

En tjolahoppsansa-helg.Kungen var på sitt korttidsboende i helgen. Så vi spenderade två dagar på Astrid Lindgrens värld. Och med vi menar jag förstås jag och Martin Stenmarck.Eller ja, okej då. Sambon och Majkis var ju också där. Och några till. Och Majkis störtgillade Pippi, Emil, Mio min mio, Nils Karlsson pyssling, Karlsson på taket och Rasmus på luffen.

Men nya Ronja-föreställningen var nog lite för otäck för Majkis, så efter en stund gick vi och gungade istället.

Majkis: Människofågeln var läskig!
Jag: Menar du vildvittran?
Majkis: Ja-a. Den var läskig! Och gorillorna var läskiga!
Jag: Det var inga gorillor, det var grå-dvärgar.
Majkis: Ja....men varför hade de klätt ut sig till gorillor?Det kan man verkligen undra. Jättekonstigt ju.

4 kommentarer:

alarnophotography sa...

Visst är det härligt där?
Sonen tyckte också att Ronja var lite läskig, och tyckte det var onödigt att ha sönder den där borgen om det ändå bara var på låtsas: "så onödigt!"
Underbar bild på Majkis som vanligt!
Och vi satt precis där all "snön" kom ut, och sonen tyckte även det var lite onödigt, med allt detta skummet! Hrmpfh, reta inte upp en kille på 4 liksom ;)

Fröken Fräken sa...

Det kanske var en spännande nytolkning av Ronja? Ungefär som de nyinspelade tv-filmerna av Agatha Christies böcker, de får mig också att vilja gå och göra något annat för de har då ändrat på precis allt!

På mitt nya jobb ska jag fortsätta att jobba med sådant jag gör idag, dvs olika kommunikationsprojekt. Fast jag hoppas det blir så mycket roligare, även om jag är lite nervös för allt det nya...

Anonym sa...

Skulle bara vilja säga att du gör underbara saker!!! Så avis. Har nu försökt mig på att göra en Pingvin till barnvagnsmobil. Men den blev ju pytteliten. Vad använder du för garn och virknål? Hm... Undrar vad jag gör för fel, för dina ser lite större ut. Min Pingvin blev ca 5-6 cm.....

Unknown sa...

Hej! Här kommer en viktig anteckning
För det gäller att vara ute i god tid!!!
Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! www.levvackert.blogspot.com