måndag 24 oktober 2011

Kunglig almanacka.Habiliteringsbad. Ortopedtekniska för justering av ståskal och samtidigt avgjutning av nytt. Träffa ortopeddoktorn med ortopedteamet. Träffa habiliteringsdoktorn. Habiliteringsbad. Tillbaka till ortopedtekniska för inprovning av nya ståskalet. Habiliteringsplan med sjukgymnast och specialpedagog. Åka till barnmottagningen och få kungligt influensavaccin. Habiliteringsbad. Genomförandeplan med kortispersonalen. Träffa ryggdoktorn med ryggteamet. Ja, det är ungefär så våra närmsta veckor ser ut. Ibland har allt en förmåga att klumpa ihop sig på den kungliga fronten.

Och vi har fått en preliminärtid för Kungens nästa operation. I januari-februari kommer Kungen förlänga sina stag i ryggen och operera sin snedställda fot. Jag hojtar när jag behöver era tummar.

Och häromdagen satt Majkis vid köksbordet. Med blicken rakt ut genom fönstret, grubblandes i djupa tankar.

Mamman: Vad tänker du på?
Majkis: Jag tänker på Kolmården. Jag sen berättar när jag har tänkt klart.Och det gjorde hon.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna för er!! Tusen tack för alla fina tips och ideer. Ska nu virka en ugglemössa, hoppas jag får den lika fin som din =). Kram Therese

Otaliga projekt sa...

Vet inte om jag fick iväg kommentaren eller ej. Försöker igen.
Denna lilla Majkis säger väldigt roliga och underfundiga saker. Sen verkar hon ju vara förståndig nog att ta det lite lugnt i detta stressade samhälle.... Rätt tänkt!

Fru Olsson sa...

Oj, vilket tufft schema. Jag ska vara beredd med tummarna. Idag håller jag tummarna för syster som opererar örat.

Vilka pillemariska barn du ser ut att ha :-)

Karin

Anonym sa...

Mina tummar är redo. Låter som ni har lite att stå i.../ koftan

Elin sa...

Oj vad tjockt! Jag är beredd med tumma när de behövs!

Och om du undrar var din kommentar tog vägen borta hos oss så är det bara jag som är klumpig! Jag surfa med ifånen o råkade helt enkelt radera...:(

Kram till er!

trådtanden sa...

Ståskal, bad, doktorer och sjukhus är en bekant värld för mig. Vet precis hur det känns när det blir för mycket av den varan. Det är tur att sy och pyssel fungerar som avkoppling för mig. Tror jag ska prova att virka din fina mössa!