torsdag 19 januari 2012

Radioapans snabelprydda polare.Majkis har snöat in på Radioapan. Hon spelar Radioapan-spel och lyssnar på Radioapan-musik. Och så gillar hon Radioapans lilla lila kompis. Han till vänster på bilden ovan.

-Ett sånt gosedjur skulle jag vilja ha!

Och jag gjorde mitt bästa, det gjorde jag.


Tja. Inte är det det snyggaste jag har gjort. Men originalet är ju faktiskt inte så jäkla skitsnygg heller. Det är allt jag säger.Majkis: På söndag ska jag och pappa åka och köpa en ny barnfilm till mig.
Mamman: Har pappa sagt det?
Majkis: Nej, men jag tänkte att det var en bra idé.

12 kommentarer:

Emilia sa...

Tycker kompisen blev lik ;) Dottern önskar sig självaste radioapan när hon fyller i februari får se om det hinns med en virkad variant ;)

Helena, Craft and Creativity sa...

Vilken söt! Den vågar jag inte visa för min dotter för då kommer hon vilja att jag gör en precis likadan till henne... ;-)

Zara sa...

Den vart ju jätte fin!! Bara att ge sig på dom andra med;-)

Annika GW sa...

Du har gjort den så lik! Kul figur! / Annika

Otaliga projekt sa...

Ja, jag tycker ju alltid att Majkis är festlig, men idag skrattade jag högt.

Fröken Fräken sa...

Ja jisses vad Majkis är full av bra idéer! Själv tycker jag att det vore en bra idé att fara till Ikea i helgen, men det verkade det bara vara jag som tyckte.

Johanna sa...

Och jag tycker det vore en bra idé att fara utomlands, helst till något varmt land. Jag vet bara inte vem jag ska få att betala för mig, det ska ju helst vara någon som går med på min idé.

Och jag tycker mjukisdjuret var skitlikt! Sen vet jag inte alls vad det är för figurer du snackar om, men det är inget snack om att den du virkat rä den till vänster på bilden. Lätt!

Kram!

4U2 sa...

Den blev ju helt lyckad! Tycker jag :)

Therese Larsson sa...

Jättebra gjort!! Tycker att Majkis är en liten skön filurig tjej. Kram

Anonym sa...

Vad klokt citat, det skall jag försöka få in i hjärnkontoret!! Härligt med barn som har egna idéer , tack för att vi får vara med och höra dem !!mvh Carina

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Haha! Härligt tänk!!!!
Ha en skön kväll!

sandra sa...

Haha! Älskar Majkens kommentarer=) Helt rätt!
Hoppas allt är bra med er=)

I helgen har jag varit och köpt hem en MASSA fint från Greengte, så nu får du pallra dig ut till mig framöver. Kram kram