tisdag 28 februari 2012

Jodå.


Jag är ju här. Fast jag har inte riktigt tid att blogga. Jag måste fästa trådar. 360 stycken för vara närmre exakt. Och jag äter ju dillchips. Typ ett chips för varje tråd jag fäster. För jag tror att jag blir lite mer motiverad då. 

Kungen är piggare, tack så mycket, och har nu gått i skolan ett par dagar igen. Tror han var urless på att hänga med oss här hemma efter både sportlov och sjukdom. Tro-nån-det.

Jaha. Tillbaks till fästandet. Och dillchipsen.

4 kommentarer:

Beas sa...

Klokt med motivationshöjare!!! ;-)

Din semla var ju bara för härlig!!! Har sådan lust att snurra ihop en jag med. Har "bara" några andra projekt som ligger före (och då är det väl lagom över med fettisdagandet).

Kram Bea

Helena, Craft and Creativity sa...

Jag läste "festandet" först men insåg att du menade "fästandet". Festande låter roligare... ;-)

Jag avskyr att fästa trådar, det är trååkigt. Men så avskyr jag ju allt som man ska göra mycket av. Ät lite dillchips åt mig också!

miss w sa...

Detta måste vara en av anledningarna att mina projekt har en tendens att sakta av ju närmare avslut de kommer... blir trött bara av att se trådarna. Tur det finns chips. Hoppas kraften är med dig.

hand made by zara.... sa...

Åhh vilket fästande men det ska bli kul att se det klart. Jag gjorde din uggle mössa igår åt en liten O.Tack för ditt mönster. Sen tänkte jag ge mig på rutorna som du brukar göra...men det får bli ett på sidan av projekt:-)

Kram Zara