tisdag 21 augusti 2012

Skogens guld. Och trädgårdens rubiner.

Skogens guld. En systemetpåse full med kantareller. Plockade idag av sambon. Vilken skatt! Kantarellerna alltså. Eller ja, ok, sambon med då. Iallafall när han kommer hem med kantareller. Smör- och gräddstekta kantareller på en macka är ju bland det godaste man kan äta.
Och så till trädgårdens små rubiner. Vilka smaskiga smultron tänker ni.
Jag tänker lite mer VA TUSAN!!? VI PLANTERADE JU JORDGUBBSPLANTOR FÖR BÖVELEN?!

Och nu har jag inte virkat något på över en vecka. Inte en enda maska faktiskt. Men idag kom jag på mig själv sneglandes mot min virkhörna. Japp, det dröjer nog inte länge nu.

6 kommentarer:

Ida sa...

Du kanske kan göra sånahär. Fast dom är stickade förstås. Men det virkar du i ett nafs. Användas om brosch kanske?
http://polarbearstale.blogspot.se/2012/08/that-little-house-in-scotland.html

Mia sa...

Jag är faktiskt lite hungrig nu o en kantarellmacka hade varit gott. Men de två mamma hittade i förgår räckte bara till en liiiten snitt. Och vet du vad ? Jordgubbarna må vara små men de är nog ännu lite godare då smaken är mer koncentrerad;-) och jag hade varit jätteglad om våra fortfarande gav oss rubiner.

CreandoPhoto sa...

*asg* Jordgubbar alltså!? Det blir inte alltid som man har tänkt sig, men det kan ju bli bra ändå :)

Sv; tältet är uppslaget, liggunderlaget utrullat och jag nerknölad i en sovsäck med ficklampa i högsta hugg.....inga fjärilar....det regnar...

Kramar

Anonym sa...

Mmmm kantarell macka så gott. Ha ha smultron istället för jordgubbar den va bra :)

Malin på pastill.nu sa...

Men smultron är ju mycket godare än jordgubbar ju :-D

Knitritious sa...

Det ser vi fram emot! Har då sällan blivit så inspirerad som jag blivit av din blogg. Det började med att jag Googlade på knyta vänskapsband och hittade dina med hjärtan i torsdags! Fantastiskt! och fredag... då blev det krokomobilfodralet samt ett litet till det usla blåtandsheadsetet som alltid lyckas gömma sig i väskans mörkaste hörn. Idag blev det popcorn (3st) och ett peparkakshjärta och ännu är det massor kvar av dagen, helgen, åtret... oj vad jag skall virka! Tack för att du delar av dig av dina fina mönster.