söndag 17 februari 2013

Ett varmt välkommen.

 Som några av er har uppmärksammat så var det en liten intervju med mig i senaste numret av pysseltidningen 101 idéer. Och några nya har redan hittat hit. Och det är ju väldans roligt! Så hjärtligt välkomna hit. Ta en kaka och sätt er i soffan.

Och annars har det inte blivit så mycket virkat här. Majkis har varit sjuk i veckan. Och när Majkis är sjuk sitter hon på mig som en koala i ett eukalyptusträd. Svårvirkat då. Men jag läste igår inne på hjärtekatten att förrådet med hjärtekatter i Göteborg har börjat sina. Det går ju inte för sig. Så igår, när vi kollade på melodifestivalen, påbörjade jag min femte hjärtekatt. Och har du inget för dig, och har tid och en garnsnutt över, ta och virka en liten hjärtekatt du med. Så inget nyopererat hjärtebarn blir utan.

Och kanske att jag ska få tummen ur och posta den hjärtekatt jag gjorde i oktober?

Vi har precis kommit hem från kompisar som bjöd på en härlig söndagsbrunch alá hotellfrukost med smoothies, äggröra, korv, pannkakor med sylt och grädde. Och nu ett par timmar hemma och sedan vidare på fika hos andra kompisar. Undrar vem vi ska få att bjuda oss på kvällsmat? Får jobba på det.

Ha en fortsatt god söndag.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt att det inte finns tillräckligt med katter :( Jag har två katter och två syskondjur hemma, men vill helst vänta med att skicka dem tills det blir lite fler så de väger mer eftersom det kostar en del att skicka ;)

Petra / Popetotrora sa...

Ja, jag såg intervjun. Kul!

Man kanske skulle ta och virka en hjärtekatt då. Kan behöva nåt lite virkprojekt nu.

Malin på pastill.nu sa...

Åh vad kul med tidningen, måste köpas! Och toppen att du virkar en hjärtekatt, så himla himla fint hela grejen. Är lilla fröken frisk nu? Vi har äntligen en frisk lillasyster här hemma.

emmak sa...

Då får nästa projekt bli en hjärtekatt!

leaS sa...

Öppnade just min nyköpta tidning och fick syn på den fina intervjun. Kul med kändisar.

Anonym sa...

Tack på förhand och lycka till! :)

Anonym sa...

Köpte min favvotidning förra veckan! Gissa om jag blev glad att se dig där! Du är en sån inspirationskälla! Var dag går jag in och kollar om du gjort ett nytt inlägg!kram på dej!

Photo by Maria sa...

Vad kul med intervju i tidning =)

Hade jag kunnat virka så hade det definitivt blivit hjärtekatter till hjärtebarnen..

Kram Mia

Systeryster och jag .... sa...

Kul om fler hittar din fina blogg

Rebecka sa...

Jag är hjärtekattsmottagare, och om jag inte missminner mig så har jag tagit emot en söt liten katt du virkat. Verkar som jag snart kan förvänta mig två till i brevlådan! Om du inte bytt födelsedag vill säga ;-)

Allt och/eller Inget sa...

Kul med intervjun!
Krya på tjejen! Sött namn.
Fin det där med hjärtekatter.

Kram Linda


ps. Om du vill, det finns en utloggning hos mig där tre personer kan vinna en valfri produkt från ekologiska c/o GERDs sortiment.

CreandoPhoto sa...

Så roligt! Grattis till en välförtjänt plats i den tidningen. Var väl på tiden?! ;)

En hjärtekatt har jag fortfarande inte gjort. Men det är ju något som går att ändra på! :)

Kramar

Louise & Maria sa...

Hej!

Skulle det finnas möjlighet att kunna få beskrivningen på hur man virkar vattendroppen Plopp?

Mvh Louise & Maria

Emilia sa...

Kul, läste din intervju häromdagen ;) Gillar diamantmössan - förstår att man kommer att få se fler sådana här framöver ;)

kungen o majkis sa...

Hej Louise o maria! Jag virkade vattendroppen plopp på frihand...och skrev tyvärr inte ner mönstret under tiden, så något ploppmönster finns tyvärr inte :-/!

Fröken Fräken sa...

Den tidningen har jag missat. Men å andra sidan vet jag inte om jag skulle hinna med 101 ytterligare idéer utöver de jag själv redan har! Men kul att du får sprida the virking word!!

Har koalan kryat på sig lite? Hoppas det!

Rumpetuss sa...

Kul med artikeln, läste den självklart!, tack för all inspiration du sprider! kollar in hos dig varje dag :-) ha det gott!

Unknown sa...

Hittade din blogg genom tidningen och har redan hunnit virka en uggla, ett mobilfodral med krokodil mönstret och påbörjat en spindelsjal...förstår verkligen varför du virkat så många sjalar...jätte kul och fint mönster :) Tack för en super bra blogg. //Emma

Anita - AnniesGranny sa...

Så himla fina dina små hjärtekatter är! Härliga färger också!

Om Ett Hus sa...

Hej!

Jag har följt din blogg länge, men jag blev extra glad när jag såg din intervju i min favorittidning. :)

/Susanné