lördag 2 februari 2013

Nedräkning.

 Om bara ett par timmar är det dags. Glitterklänning och rosa fjäderboan på. Äntligen. Melodifestivalen 2013. Härligt värre.

Vi har laddat med chips och dip för det måste man ha. Och så har jag gjort ett eget röstningsformulär till oss. För man måste rösta. På papper iallafall. Jag ringer aldrig och röstar. Så viktigt är det ju inte vem som vinner tycker jag. Eller jo, en gång ringde jag ju. Och det var på Christian Waltz. Den enda låten jag någonsin ringt och röstat på. Och han åkte ut. Direkt.
Denna deltävlingen är jag är nyfiken på Yohio. Och så ser jag fram emot Cookies ´N´ Beans, chipsen, Järvinen, dilldippen och Erik Gadd.

Ha en fantastisk schlagerlördag. Det ska vi ha.  Och titta gärna in imorgon igen. Tänkte ha en liten utlottning. Var alldeles för länge sedan.

6 kommentarer:

Pysselpinglan sa...

Vad kul o se att det är fler än vi som också sitter med sådana poänglistor.. :p

CreandoPhoto sa...

Härligt! Du och jag skulle kunna bli bästisar inser jag nu. För jag har ingen i min närhet som är lika galen i mello som jag. Jag vill diskutera, hylla och risa och rösta och så. Men får mest grymtningar till svar. Ikväll satt lillebror med hörlurar och tittade på en film i datorn jämte oss i soffan!!! Vad menar han med det?

Kramar

fem barns mamma sa...

Godmorgon!

Hittade hit igår från Mias fina blogg, Kinoko!
Blev såå inspirerad, så nu har jag redan virkat 2 små söta ugglor:)
Bloggat dem och länkat hit!
Självklart sparade jag bloggen i min lista, vill ju inte tappa bort den.

Kram Emma

Johanna sa...

Ni är ju verkligen helseriösa med melodifestivalen! Värre var det för oss, med en sockerhög soon-to-be-tvååring som dansade, kastade popcorn, hällde ut mjölk i soffan och pratade livet ur oss. Knappt att vi hann med att uppfatta vilka som gick vidare. Fast å andra sidan så är jag inte så där värst mycket för melodifestivalen. Bara ibland ;)

Fru Olsson sa...

Yes! Go for it! Kul att du dessutom är programledare ihop med han Danny Boy. Grattis till honom.

Vi ska på genrepet för svenska finalen. Ser väldans mycket fram emot det. Barnen också...

// Karin

Linda sa...

Här var det en fantast till ser jag! Härligt! :) Än så länge hoppas jag att Yohio vinner hela skiten. :)

Kram