tisdag 12 mars 2013

Mina senaste beroenden.

Man brukar ju säga att när man slutar med ett beroende så byter man oftast ut det beroendet mot ett annat. Så är det inte för mig. Jag slutar liksom inte med mina beroenden. Jag fyller bara på med nya. Som om jag inte hade fullt upp redan med mitt virkberoende.

Ok då. Här kommer mina senaste beroenden. 

Pinterest. Jag säger bara Pinterest. Denna guldgruva av guldgruvor. Jag började pinna i förrgår. Och är uppe i 141 pins nu. Kan. Inte. Sluta. Jag vill flytta in bland mina boards och bo där.

Vill ni komma och hälsa på så hittar ni mig här.
Bild hittad på Pinterest. Från www.yvestown.com . Ja, det är ju typ i såna här bilder man vill flytta in.
 Och så till mitt andra stora beroende just nu. Alltså... blanda mina absoluta favoriter Marabou mjölkchoklad och saltlakrits al´a turkisk peppar. I en och samma chokladkaka. Och precis när jag bestämt mig för att vara duktig och försöka låta bli sånt.
Förstår ju vem som helst att det det inte går att låta bli. Förstår ju vem som helst. 

Och det läskiga är ju att såna här nya smaker ibland försvinner från sortimentet. Här gäller det att hamstra. Tur vi har ett dubbelgarage.


27 kommentarer:

HannasHörna sa...

Kul!! Dubbelgarage:) snygg bild! Skulle gärna flytta in där också...

Linnea sa...

Eller hur, Pinterest är verkligen nåt man önskar man själv kom på så himla smart och fint det är. Följer dig direkt!

Petra / Popetotrora sa...

Ja, Pinterest är galet beroendeframkallande! Jag har hållit på länge och det går liksom i perioder. Jag tar paus nån vecka eller två sen blir det plötsligt flera timmar en kväll. Det är ju en totalt outsinlig källa till inspiration. :)

Madde sa...

Jaa, Pinterest är livsfarligt - och fantastiskt! =) Älskar att klicka runt där och inspireras av alla härligheter som finns där!

Anonym sa...

Marabou Black är min favorit också och jag kan glädja dig att den är här för att stanna. Den är ju såååå god......

MammaElva sa...

Åh, vågar nog inte på mig någon av de sakerna... då fastnar jag direkt!
Ha en fin kväll! kram elin

Cicci H sa...

Jag veeet! Chokladen är makalös!

Marie sa...

Här är en till som blivit pinterest beroende, finns ju så många fina och härliga bilder.

Satu Pysselblogg ! sa...

Blev också så glad när det stog en dam och bjöd på smakprov av chokladen på Ica! Tackade henne så för att chokladen är tillbaka! ;-)
Kram Satu

Helena Högberg sa...

Tack så jättemycket för varningen! Jag får nu aldrig smaka den chokladen eller prova pinterest, då vet jag att jag blir fast direkt! Inte har vi något dubbelgarage heller :)

Di sa...

Haha..du är precis som jag Pintrest!!! Och lakrischokladen de är beroendeframkallande precis som microfärgandet av garner också blivit :) du inspirerar Kram

Helena, Craft and Creativity sa...

Kul att hitta dig på Pinterest, du har en ny följare i mig. :)

Jag har inte smakat Marabou med lakrits... än... vågar knappt! Kommer också fastna!

Ps. Bilden kommer från Yvestown (http://www.yvestown.com/). Jag har följt henne i många år, hon tar fantastiska bilder på sitt hem. :)

kungen o majkis sa...

Tack Helena...då ska genast uppdatera :-)!!

Borgmästaren sa...

Pinterest är verkligen beroende framkallande, har provsurfat lite där men inte börjat pinna. Fast det är ju det där med att man glömmer vilka saker man sett när man inte pinnat. Hmm.. Bäst att pinna på :)

Rumpetuss sa...

ÄLSKAR Pinterest precis som du, det är helt otroligt beroendeframkallande - inspirationen flödar och man bara suktar efter MER, MER, MER!!! Följer dig även där så jag får ytterligare lite extra inspiration :0)

Nenne sa...

Finns det hem som ser ut så på riktigt...? Trodde det var en dröm!

Har inte hittat till Pinterest men det är väl en tidsfråga.

Choklad o lakrits har jag varit skeptisk till. Men råkade prova dumle lakrits förra veckan. Synd. Syndigt gott.
Nu har jag sneglat mot i inlägget nämnda chokladkaka och kanske måste jag våga igen!

Ha en bra dag!

Trixiyo sa...

Ja blev jättelessen när den försvann för ett år sedan så nu när den kom tillbaka har de blitt alltför många. Ja hamstra med tills ja upptäckte att vågen måste ställas om till sommartid tio kilo :p
Den chokladen måste ha varingstext :)

Anna W sa...

Välkommen till Pinterest! :o)

Anita - AnniesGranny sa...

Absolut följer jag dig på Pinterest också! Jag håller med dig: man kan knappt sluta pinna när man väl börjat, det finns så fantastiskt mycket inspirerande där!
Från en virktokig till en annan: Ladda upp med kvällsfika (och frukost?), och sök på Hipota och Silvia Gramani och Jung Jung och Sandy Meeks och Natalia Kononova och...

Fröken Fräken sa...

Men Pinterestberoendet måste ändå ta mindre plats än mitt kontaktplastberoende som jag har skaffat mig? jag vill klä in allt! Och jag ska ju till Sthlm nästa vecka, och kan gå bananas på Kreatimas kontaktplast avdelning..

Och så måste du åka över till Finland och se alla chokladsmaker som Fazer har som de minsann inte släpper över till oss, så att du kan fylla på i garaget lite extra. choklad med citronsmak.. mums!!

Elin sa...

hahaha dubbelgarage har jag med. fyllt med allt utom bilar. typ.

Anonym sa...


Hej.

Har nyss hittat din blogg , vilka otroligt fina saker du gjör .

Mvh / Britt

Sarah sa...

Hej kära du!
Du som är så full med fantastiska idéer, har du nåt bra recept på ett pannband? Fick för mig att jag ville göra ett och tänkte på dig på en gång! :-)
Kram Sarah.

Mamma Mia sa...

Vilken tur att det bara var en drog du visade och inte ditt kök. Fick ett litet stresspåslag innan jag förstod att det inte var ditt kök. Det skulle nämligen bli för mycket av det goda på din blogg ;) Kram
Ps. Man kan inte annat än undra om du döljer dina beroenden för familjen. Det gör nämligen jag, men det är svårt för dem hittar spår över allt så som garnnystan och datakablar och odiskad disk mmmmm :)

Sarah sa...

Okej, jag är en sån som frågar först och letar sen.... Hittade!! ;-)

Malin på pastill.nu sa...

Jag säger bara; välkommen! Jag älskar pinterest :-D var lika besatt som du i början, nu har det lugnat sig lite. Pastill heter jag :-)

Anonym sa...

http://pinterest.com/hilariafina/crochetholic-hilariafina/

Kolla här för virkade saker.