fredag 17 maj 2013

Den blomstertid nu kommer. Äntligen.

 Alltså. Inget i min trädgård blir jag så glad av som när mitt lilla rosa mandelblomsträd blommar. Då vet man att sommaren är nära. Först små cerisa knoppar. Sedan blir de lite större, bulliga och mellanrosa. För att till sist slå ut i ljusrosa blommor. Och precis nu har vi alla sorterna på trädet. Samtidigt. Skulle vilja trycka på pausknappen just nu.

Och häromdagen tryckte jag faktiskt på pausknappen en liten stund. Precis när bloggen kom upp i en miljon besökare. Precis då var jag där. Stannade upp en stund och tänkte på, såhär 582 inlägg senare, hur glad jag är att jag började blogga. 1000000 tack alla ni för att ni kikar in då och då. Och tack för era rara kommentarer. De värmer hjärtans gott.

Majkis: Mamma, det ser ut som om du har en bebis i magen!
Mamman: Fast det har jag ju inte, jag väl bara lite tjock om magen kanske.
Majkis: Har du ätit för mycket va, din sockerpadda!

Ha nu en himla go helg. Och missa för sjutton inte schlagerfinalen imorgon. Kungen sjunger redan på Ungerns bidrag, väldans skön låt den. Jag och sambon tror nog mest på Danmark. Fast jag störtgillar Hollands vackra bidrag med. Och Majkis, ja, hon hejar fortfarande på Yohio.

9 kommentarer:

Ida sa...

Och jag är väldans glad också att du började blogga. Många fina inlägg och virkning och så Majkis förstås.Många har sagt det förr men jag säger det igen: Du gör människor glada och det är värt varenda leende.
Ha det gott

Anonym sa...

Yohio ja, jag har gått omkring å sagt till jag vet inte hur många.... "Jaha, tänk att äntligen fick vi en värdig vinnare. Nån vi kan vara stolt över. Yohio !!"
Fått lite konstiga blickar och leenden. Men ingen har sagt något.
Inte för att Robin är dålig, inte låten heller. Men min lilla valnöt skapade en egen sanning XD

Dittenodatten sa...

Blir alltid glad och inspirerad av din blogg! Har en tjej här hemma som också hejjar på Yohio, en son som är sur över ett: att de ryska tanterna inte vann förra året och två: att inte Markoolio vann i år... Själv tror jag också på Danmarks bidrag. Gillar den låten!

Mamma Mia sa...

Tänk att nollor i rad kan göra en så glad :), men med tillägget: en liten siffra framför förstås ;)!
Det känns alltid inspirerande att komma in till dig, blir varm i <3 när jag får läsa om dina barn. Men du, skulle du inte stämpla inläggen "kunglig hovleverantör" där kungen är med? För det är väl precis vad du är?
Heja Kungen och Majkis! <3

Små saker och ting sa...

Och jag är också väldans glad att du bloggar! Det är tack vare att jag hittade din blogg av en slump för ett par veckor sedan som jag börjat virka. Och det är jätteroligt! Jag länkar till dina mönster i min nystartade blogg. :-)

Anonym sa...

Av barn och fyllehundar får man höra "sanningen" ;)
Himla trevlig helg till er!

/Maria

Anonym sa...

Jag sitter här och håller tummarna för att det blir minst 1 000 000 inlägg till. Tack för alla fina tips, idéer, mönster och dessutom att vi får vara med på ett hörn av din familj. Jag tycker att du hittat precis den "lagoma" blandingen av de sakerna i din blogg.

Anonym sa...

Denna underbara blogg!!!!!!!<3 <3 <3
Jag bara ÄLSKAR den!!
Kram till dig!!!!!<3
Ingrid

Anonym sa...

Jag tycker oxå att du är en Kunglig Hovleverantör i dubbel bemärkelse! Du levererar underbara bloggar till mig (med efternamn King)!
Apropå Majkis kommentar: Min yngsta dotter berättade att vårt äldsta barnbarn Freya 3,5 år hade frågat henne om hennes lillebror Oliver 9 månade gammal hade en Maj-Björn i magen? (Oliver gick under arbetsnamnet Maj-Björn innan han föddes) Hon tyckte att hans mage var lika rund som hennes mammas mage var när Oliver fanns där;-)
Loulou