fredag 6 mars 2015

Virkade benvärmare.


Majkis behövde benvärmare. Nej, det behövde hon inte. Men jag behövde virka ett par. Det var ju så det var. Som tur var verkade det som Majkis inte hade något emot det.
Jag fastnade verkligen för hjärtmönstret. Så roligt att virka. Och snabbt går det.
Garnet är grått Frejagarn. Och ett cerise garn av okänd härkomst. Som så många andra garnnystan i mina gömmor. Vart i hela friden kommer de ifrån?! För jag kan väl inte ha köpt alla dem? Eller?
Jag började hursomhelst med 49 luftmaskor på dessa benvärmarna. Slöt till en cirkel. Och påbörjade sedan hjärtemönstret.
-Mamma, när jag har på mig benvärmarna ser jag ut som Dolly Style! Då kan jag ha på mig dem på lördag när jag hejar på dem i andra chansen! Och pappa kan klä ut sig till Hasse Kvinnaböske när jag hejar på honom!

Det ser jag fram emot.

8 kommentarer:

Annika GW sa...

Älskar också att virka hjärtmönster! Kul ide att göra ett par benvärmare.Majkis gör nog succé på lördag! / Annika

Tinneshobbyworld sa...

Superfin. Glada färgkombination.

Bra helg, hälsningar Tinne

Emilia sa...

Så fint med hjärtmönstret på benvärmare!

M sa...

Läckert, läckert som vanligt. Synd att det inte finns någon svensk variant på hjärtmönstret.

Anonym sa...

Fint som alltid och framförallt inspirerande som alltid. Tack för din fina blogg som nästan alltid är det första jag kollar när jag startar min dator och slänger mig ut i cyberrymden.

Jag har en fråga. jag har tittat på dina granny Wheel-projekt, i synnerhet den fina kudden men även filtarna. Jag ser att du oftast virkar av Tilde-garn. Så nu tänkte jag ge mig en fin kudde och en filt till balkongsäsongen böjrar. Min fråga är; minns du ungefär hur många rutor du får ut av ett nystan? Där jag bor finns ingen garnaffär och ska man beställa vill man helst beställa tillräckligt men inte alltför mycket. Svårt :-s

kungen o majkis sa...

Jag har för mig att man får ut ungefär 7 rutor på ett nystan ( själva innerfärgen) sedan behöver du ju lite mer till kantvarvet runt rutan...men det har jag tyvärr inte riktigt koll på :)! Lycka till med virkningen!

Ingela sa...

Hej Erika har börjat på en figur :) hur många cm är dina ? Min blev väl 5 cm . Kram Ingela på jobbet

Casino på faktura sa...

Den här produkten ser bra ut, även om den skiljer sig i stil från dina andra buketter.