fredag 12 mars 2010

Hur som helst är det bättre nu.

Imorse när jag vaknade var jag helt prickig och rödflammig på hela kroppen. Ihh, vad det kliade...och oohh, vad jag kliade. Farbror doktorn på vårdcentralen sa att det var allergiutslag. Han sa att det var mest troligt att det berodde på något jag ätit eller något jag kommit i kontakt med...jag tror dock att det kan vara en sen reaktion på att Pernilla Wahlgren tog sig vidare från Andra chansen.

Till morgondagens melodifestival laddar jag upp med ostbågar, godis, cola... och ett gäng kortisontabletter.
För att vara på den säkra sidan.
Både Kungen och Majkis verkar gilla Manboy bäst. Och det är numer inga problem att få in Majkis i duschen. Hon vill "duscha som Manboy" mest hela tiden.
Imorgon hoppas jag att Manboy har bytt koreografi och nu borstar tänderna på scenen istället.
Tack på förhand.Det var längesedan jag photoshoppade till någon nu. Tiden räcker helt enkelt inte till, det är så mycket jag vill göra....så mycket jag måste göra. Den här bilden var dock så fin och kärleksfull i original att jag inte kunde låta bli den.
Detta är resultatet.

Gott fredagsmys på er.

9 kommentarer:

Elin sa...

Ja, hur är det möjligt? Sveriges befolkning i en masspsykos där Pernilla blir någon slags gud? Pain of salvation var ju mina absoluta favoriter då jag gärna faller för barfota män...jag röstade till och med. Jag som inte ens bryr mig! :)

Jag tänker inte titta på finalen. Om Pernilla mot all förmodan vinner tvingas jag dessutom att fly landet och bli ko på riktigt.

Sa jag att jag inte bryr mig? ;)

Kram från Molls mamma. Hoppas kliet försvinner!

kungen o majkis sa...

Elin: Om Pernilla vinner...kan jag få följa med dig :-)? Jag gillar också barfotamän..iallafall om de heter Ernst, moahaha :-D! Kram!

uffe sa...

Haha.. Jag är såå allergisk mot Pernilla så jag kan nog inte ens se melodifestivalen.. O de flesta jag pratar med förstår inte hur hon kunde gå vidare till final, så, "Vem f-n röstade på henne.. " Hennes bror gifte sig, o där var väl mamma o pappa.. Tror vi är nära att avslöja en komplott.. O det är ganske sjysst med barfota kvinnor oxå, har för mig om att Amanda var barfota.. O jag, ibland.. ha ha.. Ha en bra helg!! Utan Pernilla.. Kram!

kungen o majkis sa...

Uffe: De är ju ett gäng de där Wahlgrenarna...och många telefoner verkar de ha också ;)! Aja, melodifestival måste det bli i vilket fall ju, de där tre minuterna kan ju vara bra att fixa till snacksen och drycken på ;-)! Bra helg på dig med! kram!

Johanna sa...

Jag fullkomligt älskar bilden!!! Fin blogg du har oxå, här kommer jag att kika in fler gånger :)! Ha en toppenhelg....

Tessan ღ sa...

Helt underbar bild!

kungen o majkis sa...

Johanna: Så bra att du gillar bilden :)! Du är hjärtligt välkommen tillbaka :-)!

Tessan: Tack så mycket :-)! Kram!

Nattmia sa...

Sådana utslag får min son med jämna mellanrum och vi kan inte komma på vad det kan vara han ätit.. Hoppas du slipper dem mer iaf..

Ja jag röstar på att han borstar tänderna i morron gode Erik ;-) Kan du inte skicka det förslaget till kanal 1?? ;-)

Ha nu en bra lördag..

Kram Mia

Ps.. Underbart kärleksfull bild.. Ds

kungen o majkis sa...

Nattmia: Det verkade som om gode Erik fullständigt ratade mitt förslag...kan ha varit det som gjorde han inte vann ;D! Kram kram!