onsdag 9 juni 2010

Kunglig examen.

Idag har vi varit på Kungens allra första skolavslutning. Först en liten samling på skolan där barnen sjöng och sedan en promenad till kyrkan. Det var jättemysigt i kyrkan.
Sa iallafall de som satt i själva kyrkan. Och som inte hade en Majkis som de var tvungna att jaga runt kyrkan istället.Kungen var mindre nöjd lite då och då under avslutningsdagen. Många nya ljud och en massa glatt stoj. Men det är klart, han kommer ju inte få gå i skolan på hela sommaren.
Klart man blir ledsen liksom.

Jag virkivirkade smultronstrån till fröknarna och slog in i paket.
Virkade smultronstrån och lite somrig choklad till världens bästa fröknar.Mönstret hittade jag hos fina IA NYCKELPIGA.
Gjorde en liten ögla högst upp på stråt så man kan hänga upp det om man vill.

Både Kungen och Majkis hade fått nya fina avslutningskläder. När jag sa till Majkis att hon var fin i sin nya klänning svarade hon glatt:-Ja-a. Majkis är jättefin. Majkis är påskkärring.

10 kommentarer:

miOmolly sa...

Morrn!! Dom där smultronstråna var väldigt söta, dom skulle sälja som smör om dom fanns ute i någon affär. Åh jag önskar jag kunde virka sådär, verkar så lätt. Fina presenter till fröknarna i alla fall, ska försöka komma på något som vi ska ge från barnen. Kram på di

Cecilia sa...

Oj vilka söta smultron! Önskar att jag hade din talang! För lääänge sen innan barnen var födda försökte jag om en vän virka varsin mössa... haha - det gick åt pepparn kan jag lova!

Förstår Kungen. Skolavslutningar är så där sötsura och ambivaltena. Tänk att ha långt sommarlov! Tänk att inte få träffa alla kompisarna...

Kram till er alla!

Anonym sa...

Vilken söt påskkärring!
Precis samma påska-klänning ska Nelle ha på bröllopet 3/7. Kanske ska lägga till ett huckle då ;)

/Evve

Skalmans mamma sa...

Underbart fina smultron på strån! Måste också fundera ut presenter till fröknarna. J slutar ju på dagis så något måste man ju fixa.
Kram till skolavslutningssnyggingarna!

marie - Från en prematurmammas hjärta - sa...

dom där smultron stråna blev jag lite smått kär i. Så otroligt söta.

elin sa...

Så underbara strån, kan man köpa/beställa? Underbara!!!! Måste lära mig virka, hur svårt kan det va
//Elin

Johanna sa...

Vilken fyndig present till fröknarna!! Vem skulle inte bli glad att få ett sånt där :)?! Söta barn oxå! Hoppas att kungen får en riktigt kunglig sommar...

IA Nyckelpiga sa...

Tack fina du!!!

Emilia sa...

Spännande med första avslutningen! Apropå Majkis klänning så har min dotter en likadan och det var faktist den hon hade på sig när hon var påskkärring - klänningen e en klar favorit här hemma :)

Karin sa...

önskar er en trevlig sommar. Så himla söta stån du virkat.
Och barnen är sockersöta de med...kram karin