torsdag 24 februari 2011

Lycko-fynd och söt-basker.

Visst är det härligt när man har letat efter något länge? Och speciellt när man sedan hittar det och det samtidigt är väldans billigt?
Jag har letat efter ett runt soffbord till vardagsrummet. Säkert i ett års tid. Och nu hittade jag ett som är alldeles, alldeles perfekt. Något nött och så där lagom shabby. Och kostnaden då? Jorå, 50 kr kan man ju stå ut med.Kan ju inte bli bättre.

Och till slut fick jag på den på Majkis så jag kunde ta ett kort. Hon tänkte inte ha den på sig. Hon ville ha sin döskalle-mössa.
Jag har virkelivirkat en gammelrosa basker. Med ett vitt litet sidenband som dekoration. Mönstret hittar du här.Jag tänker en grå duffel till baskern till Majkis i vår. Skulle ju passa väldigt bra. Får se om Majkis tänker likadant. Hon gillar ju mest tuffa kläder.
Här gäller det att använda list. Så...är det någon som har en bild på Spindelmannen i gammelrosa basker och grå duffel...hör av er.

7 kommentarer:

Johanna sa...

Hahaha, jag skulle också vilja se det kortet i så fall! :D

Och väldans snyggt bord, och väldans snygg och fin basker, och väldans söt Majkis!

Karin sa...

fint bord, samma som mig...hihi/kram

Fröken Fräken sa...

Tänk om precis samma skulle hända mig. Då skulle jag vara ägare av ett par gamla knoppbrädor som jag letat efter sååå länge. FInfint bord - ser nästan ut som om det elegant skulle sväva ut i en vals.
Jag hör av mig om jag hittar en sådan Spindelmannenbild :-D

Emilia sa...

Vilket fyndbord och ursöt basker!

Vardagsbetraktelser sa...

Åena sidan tycker jag att Majkis ska vara tuff... men som hon säger att hon ska vara en prinsessa så.... nja... finns de tuffa prinsessor..... jodå om man ska tro kvällstidningen iallafall... men du får väl Photoshopa till en spindelman i basker och grå duffel... Kram, kram...

LisaMatilda sa...

Söt basker på en söt tjej!

E.Winberg sa...

Vilket super-snyggt soffbord! Förstår att det var ett lycko-fynd :)