onsdag 16 november 2011

Lätt bloggskadad dotter.

-Mamma, kan jag få ett bullpapper?
Och det kunde hon ju få. Majkis hämtade snabbt sin virkade bulle, stoppade varsamt i den i pappret och höll fram den i sin hand.
-Så. Nu kan du ta kort på den mamma! Och skicka den till din blogg!


Ansvarig stylist: Majkis

Kunde jag ju. Och så passade jag på att stoppa under mitt senaste loppisfynd. En helt fantastiskt härlig bricka. Lycka för endast 30 kronor.

Lättaste bullmönstret hittar du här.

Och så har vi ju haft en hel hög läkarbesök med Kungen. Inför hans operation som ska bli av i jan-feb nån gång. Meningen med operationen var att han skulle förlänga sina scoliosstag i ryggen. Och räta till sin sneda fot. Samtidigt.

Under läkarbesöken fick vi en bra nyhet och en mindre bra nyhet.

Den mindre bra nyheten var att Kungens ena stag måste bytas ut helt istället för att bara förlängas ett snäpp. Det sticker ut för mycket från kroppen. Längre operation. Fler och längre operationssår på ryggen.

Den bra nyheten var att Kungen inte längre måste operera sin fot. Ortopeden har ångrat sig. Kungen slipper operationssår på foten. Kungen slipper gips från foten upp till halva låret.Gips i 6 veckor och operationssår på kunglig fot är vi inte direkt jätteledsna för att slippa. Så kan vi säga.

Och så har jag haft huvudvärk hela dagen. Undrar om huvudvärk möjligtvis ett av symtomen på akut ostbågebrist? Det skulle förklara en hel del.

3 kommentarer:

Fru Olsson sa...

Ojojoj, ostbågebrist är inte att leka med. Ostbågar ordineras omgående.

Bra med litet positivt besked och så får vi hålla extra hårt i tummen pga det mindre bra beskedet.

// Karin

Anonym sa...

Ja givetvis är det brist på ostbågar. Någon dag gamla och lite sega, är bästa boten mot huvudet. Jag lovar ; ) Jenny-Ann

Anna HL sa...

Du som virkelivirkar så mycket, har du någonsin virkat en bärmössa, typ jordgubbe? Tänkte prova men vet inte om jag törs... //Anna-panna