måndag 26 december 2011

Jul. Och virkad apa.Och så var den glada julen snart över. Och vi har haft det väldans gott. Kungen var med i gemenskapen hela julafton utan att bli ledsen en endaste gång. Men på juldagen tyckte han att det borde vara slut på firandet och ville vara för sig själv och lyssna på musik lite då och då. Majkis störtgillade hela paketgrejen men hade missuppfattat det där med att ställa ut gröt till tomten. Och ställde istället in halväten tomtechoklad och skumtomtar under granen till sin moster. Aja, huvudsaken är väl att man är snäll. Och så.Och så har jag ju virkat lite. En liten apa fick det bli. En mycket trött liten apa. Även den virkad efter det sovande-lammet-mönstret. Med egna ändringar.Apan är virkad i Tildagarn och virknål nummer 3. Och för att ap-stackarn inte ska frysa i vinter, fick han en liten röd tofsmössa. Och en matchande halsduk.Hoppas att även ni har haft en riktigt go jul. Och nu tycker jag att vi tar sats mot ett riktigt gott nytt år.

4 kommentarer:

Evelina sa...

Jag blir så glad av din blogg! :)
Må så gott, kram Evelina

Malin sa...

Jag förstår Kungen! Varför ska det vara en sån hysteri kring jul!? Lagoma korvar är bäst! Själv har vi genom åren minimerat stressmomenten. Det det med nyår.. På med Öronmuttarna (hörselkåporna) som våra barn kallade det!

Vintage House sa...

Hej
så härligt ni har haft det samma här och ett härligt lugn har infunnit sig:)
kanonfin apa.....
Tusen tack för din grattis hälsning, det har varit en mysig dag:)

kram
sandra

The Little Forest, handmade sa...

That is the sweetest little monkey I have ever seen. I love his little red hat. Did you say you crocheted with Tilda yarn? I didn't know they had yarn as well! Marieke