onsdag 28 december 2011

Virkad sjal. Och mellandagslunk.En kompis till mig fyllde 35 år nu i december. Så jag virkade en sjal till henne. Sjalen är virkelivirkad efter det här mönstret. Och jag använde mig av ett gammelrosa Tildagarn och virknål nr 3,5.Och hon passade väldans bra i den.

Alltså, vi gör verkligen inte många knop nu under mellandagarna. Vi bara är. Vi äter skumtomtar. Och de överblivna aladdinchokladpralinerna som ingen ville ha på julafton. Vi leker med julklapparna som barnen fick.
Och sambon åkte och köpte ett tv-spel på mellandagsrean. Ett sånt där X-box kinect. Där själva kroppen är själva tvspelskontrollen. Det var till Majkis sa han. Gissa vem som står och fladdrar i tv-rummet?

9 kommentarer:

Josefine sa...

Åh vilken fin sjal! Mamma är lite sugen på att göra en likadan o undrar hur många garnnystan du använde? Sjalen i mönstret ser ut att vara större än din?!
Hälsningar Josefine
(I min kakburk)

kungen o majkis sa...

Hejsan Josefin! Du kan hälsa mamma att till just denna sjalen använde jag 3,5 nystan. Och jag gjorde den så det var sex hela "spindlar" på rad högst upp.
Lycka till :-)!

Josefine sa...

Tack så mycket :)

MinaStickor sa...

Jättesnygg, den där måste jag pröva att göra!

Myggan sa...

Vilken fin present!
Hon måste blivit överlycklig.
/Anna

Emilia sa...

Skönt med mellandagslunk! Jättevacker sjal!

Otaliga projekt sa...

Jag vill också vara kompis med dig!:) Vilken tokfin sjal, jag förstår att hon var nöjd o fin i den. Mina mellandagar verkar ha samma tempo (eller brist på) som dina. Skönt!
God fortsättning och gott slut.
Sarah

Fröken Fräken sa...

Märkligt nog har jag fortfarande kvar av de goda pralinerna i Aladdinasken. Kan bero på att jag har haft annat godis att äta också.. kanske.. och så har jag ju kommit igång med att pyssla på riktigt, även om jag inte har fått ihop en så tjusig sjal!

Malin på pastill.nu sa...

Åh vilken fin sjal, jag vill också vara din vän och få fina virkade sjalar :-D ;-) Gott nytt år och tack för härlig inspiration!