söndag 24 mars 2013

Virkade välkommen-till-världen-presenter.

 Kungen och Majkis fick en ny liten kusin förra veckan. Och igår fick vi äntligen träffa den lilla tjejen. Och med oss hade vi lite paket. Bland annat en virkad barnvagnsmobil.  Med två pingviner, en randig filur och en liten bakelse som hon kan ligga och kika på i sin vagn.
Pingvinmönstret är samma som mitt ugglemönster. Även filuren är samma mönster men med randig underkropp. Och antennerna hittar du under mitt nyckelpigemönster. Bakelsen är samma som min bokmärke-bakelse, men med ett par extra varv på längden.

Och lill-tjejen fick även ett par små virkade ballerinaskor. Det mönstret har jag fått av rara fröken Pyssel på Pastill. Maila mig om du vill ha mönstret. erica@byggarn.se
 Två små blå knappar på sidorna. Och på undersidan dekorerade jag sulorna med ett par röda virkade hjärtan. Och det hjärtmönstret hittar du här.

Lite gott bebissniffande i helgen alltså. Och även helgen i övrigt har varit bra. Speciellt Majkis tyckte att helgen har varit extra lyckad. För i lördags när vi åkte i bilen sprang en räv över vägen och längs med bilen i dikesgrenen. Majkis kollade med stora ögon när den sprang iväg och utbrast:
-Wooow! Jag har ju aldrig sett en räv på riktigt tidigare! Inte ens på en torsdag!

Ha en fortsatt riktigt go söndag.

9 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Underbara Majkis. Annars är ju faktiskt torsdagar riktiga rävdagar...

MammaElva sa...

Åh, såå fina!

Petra / Popetotrora sa...

Ljuvligt! Det lilla hjärtat på undersidan är ju fantastiskt. Detaljerna är vad som gör det. :)

Alviti sa...

Vilka underbara presenter! Jag älskar dina barnvagnsmobiler!! Tack vare din blogg hittade jag till hjärtekatten och idag blev lilla Vera klar. Ha en fin vecka!

Rumpetuss sa...

Men hur glad blir man inte över dessa fina saker???? Lyckliga lilla kusin!!

Sandra sa...

Underbart söta !

Nina Liljedahl sa...

Jag är en ganska ny besökare på din blogg. Men jag älskar den redan!! Mest älskar jag att läsa om dina underbara barn.

Tack för att du delger oss av ditt liv och av dina härliga virk och pysselprojekt! Man blir glad varje gång man tittar in till dig :-)

Malin på pastill.nu sa...

snuff så sött <3

Anonym sa...

Vilka fina ugglor!. Jag letade efter mönster till småugglor för jag ville virka en mobil till min bebis i magen och ramlade över din blogg.Den kommer jag att besöka fler gånger. Jag har lagt ut bider på min blogg, den hittar du här:
http://blogg.alltforforaldrar.se/randi/2013/03/31/i-dag-har-jag-virkat/