onsdag 22 maj 2013

Att måla en däckstol alldeles mintgrön.

Ja, det är precis vad jag har gjort det. Och hur glad blir man då av en mintgrön stol på sitt soldäck? Jättejätte, skulle jag vilja säga. Vår billiga däckstol från Jula har funnits hos oss i flera år. Och när den var helt ny målade jag den svart. Tråksvart. Det var väl konstigt gjort av mig kan jag tycka. Nu var det verkligen dags för en uppiffning.
 Tyvärr har det ju inte varit något bra målarväder. Men inne på vår altan med infravärmen på är det nästan som sommar trots regn och rusk smattrandes på fönstren. Bara att måla på. Håller dock tummarna för att vädret nu skärper till sig. Kan ju tusan inte sitta på altanen hela sommaren när det står en mintgrön däckstol utanför. Förstår ju vem som helst.
Sommaren ja. Ni vet den där sköna med värme, stränder, ljusa kvällar och bara-vara tid. Sköna långpromenader med sommarpratare i öronen.

Det är ju förallan del ett litet tag kvar tills sommarpratarna drar igång. Och till dess kommer här ett tips. Värvet. Där har du sköna och avslappnade intervjuer av kända personer. Lyssna direkt eller ladda ner till din telefon, alldeles gratis. Varje sändning är lite mer än en timme långt, perfekt för promenaden eller när man rensar ogräs i trädgården. Jo, det händer faktiskt att jag rensar ogräs. Inte så väldans jätteofta bara.
Hursomhelst, på Värvet hittar du Mauro Scocco, Clara Zimmergren, Adam Alsing, Nour El Refai, Jonas Gardell, Johan Glans, Petra Mede, David Batra, bara för att nämna några.

Gissar att det går bra att lyssna när man sitter still med. Kanske i en mintgrön däckstol. Med en rosa filt om knäna och en kopp äpple- och fläderte brevid. Är dock inte säker. Är nog bäst att jag testar. Snarast.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fin den blev, helt ursnygg.
Bra gjort.
/Brittinger

Katarina sa...

Klart man blir glad av den där - den blev ju rent ut sagt skitfin!

Annika GW sa...

Lägger den direkt bland mina favoriter! Saknar bara en lika fin däckstol men hängmattan går nästan lika bra! / Annika

Petra / Popetotrora sa...

Underbar. Helt otroligt fantastiskt underbar!!

Malin på pastill.nu sa...

Men hallå vad snygg! Vi som precis byggt trädeck skulle behöva lite fina utemöbler, som en sån där stol! Fast vi har rött hus, det gör sig inte riktigt lika bra med turkosa möbler då :-S

Sofia sa...

Halloj! Ville bara vad du har inspirerat mig till :) Sätter in länken nedan.
Tack för alla fina tips och mönster.

Emelie sa...

Underbar stol!

maja...Style & Life by Leia sa...

Superfin blev den! och klart att man blir väldigt jättejätteglad av att ha en sådan ståendes på sin altan.

Och koppen....den är SÅ fin! oj så jag har grämt mig över att jag inte köpte dem:(

kram kram

MirEll sa...

Sååå snygg den blev! =)

Helena, Craft and Creativity sa...

Vilken härlig glad-färg! Snyggt!
/Helena

Catty sa...

Ljuvlig färg och vad vackert det harmonierar med rosa !