söndag 2 juni 2013

En vecka i solen.

 Ja, nu har vi äntligen varit iväg på vår semestervecka. Efter en tidig start i lördagsmorse hamnade vi såsmåningom på det ljuvliga Rhodos, Kolymbia. Och här ovan ser ni utsikten från vår balkong på hotellet Atlantica Aegean Park.

Och även fast Majkis tyckte att det var väldigt för tidigt att gå upp kl 4.30...
-Det är ju bara halvmorgon, mamma!...så verkade hon ganska nöjd när vi väl kom fram på eftermiddagen.
 
 Vi solade. Och så badade vi. Ja, det summerar nog ungefär hela veckan. En lätt mulen eftermiddag gick vi dock och shoppade lite i Kolymbia. Mest så att vi skulle kunna säga att vi gjort något annat än solat... och badat.
Och en gång om dagen var Majkis på Bamse-klubben i 2 timmar. Och Bamseklubben fungerade i Majkis fall både som barnvakt och som kognitiv beteendeterapi då hon var typ livrädd för utklädda människor innan. Och hade i slutet både kramat Bamse och hajfajvat Lille Skutt. Värsta bästa grejen.
Pappan passade på att sporta, och utforska stranden och affärerna runt hotellet när Majkis var borta. Han är lite mer av den rastlösa typen. Och mamman, ja, hon solade. Och läste bok. Hon är inte av den rastlösa typen.
 Och kära nån vad vi har ätit. Det blir lätt så på all inclusive-hotell. Frukostbuffé, lunchbuffé och kvällsbuffé med tema. Och mellan det hade vi ju snacksbaren. Som serverade korv med bröd, hamburgare, toast, pommes, kycklingpanini, gyros och fruktsallad hela dagen. Och vi hade ju för all del även poolbaren. Med diverse drycker, glass och popcorn.

På kvällarna satt vi i restaurangen och åt, medans Majkis sprang runt med sina nyfunna vänner på lekparken och tittade på showerna på scenen. Då och då kom hon förbi med en påse popcorn eller något annat gott som hon beställt från poolbarens barnlista.
-Ja, beställde två Rainbowdrinkar till mig och min kompis, mamma. Jag sa two rainbow och thank you.
 Bästa fördelen med att nu vara hemma är att vi får gosa med fina Kungen igen, vi längtade rejält i slutet. Och så får man ju spola ner pappret i toan här hemma, verkligen inte illa det.

Den här veckan kommer vi ha med oss länge. Värmen, solen och bara-vara-tiden. Vi har haft det så himla gott, hörrni.

8 kommentarer:

Britta sa...

Så härligt!
Det är mycket värt att kunna njuta.
// Britta

Om Ett Hus sa...

Men så härligt ni verkar ha haft det! :) Härligt att få komma i väg på en lite resa!

krakel sa...

Låter som ni haft det bra! Och måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg.

Grodmamman sa...

Låter som en riktigt härlig vecka!:) Och det är väl det som är semester, att sola, bada, läsa bok och äta gott!;)
Kram

Maria Lindgren sa...

Men så härligt ni verkar haft det. Det var ju precis så det skulle va ju! Lite WhatsAppande med mig hann du ju med också, så tiden gick lite snabbare när jag väntade på tåget.

Rumpetuss sa...

Åååååhh vad härligt!!! Välkomna hem!!!

Majsan122 sa...

Välkomna hem:) låter som ni haft det toppen och bara njutit:) batterierna laddad hoppas jag ! Saknar dig på jobbet:( önskar du var hos oss varje dag :).....

E.Winberg sa...

Vilken pool! Tycker alltid en är tusen gånger mindre än bilderna, när man väl är framme.