måndag 8 november 2010

Myshelg i Vimmerby.Vi överraskade Majkis i helgen med en resa till Vimmerby och såklart ett besök på Astrid Lindgrens värld. Kungen var på sitt korttidsboende i helgen.

Och så här glad blev Majkis när vi kom fram till hotellet och sa att vi skulle sova över där på natten:-Inte sova på hotell i Vimmerbyn. Sova hemma.

Humöret blev dock snabbt bättre och vi letade efter nånstans att fika. Det var stängt. Hela Vimmerby var sjutton stängt. Synd. Det såg ut att finnas en del mysiga inredningsbutiker. Irriterande att bara kunna se in i skyltfönsterna.
Hur som helst. Det slutade med att vi åt friterad banan på en kinakrog. Gott fika.På söndagsmorgonen bar det av till ALV. Och det var supermysigt. Solen var närvarande hela dagen och det var så där juligt frostigt och bitande kallt på kinderna.

På kvällen, när vi kommit hem och det var dags för läggdags, kunde Majkis inte sluta prata om Astrid Lindgrens värld. Om Pippi. Och Emil och Ida. Och hästen hon red på. Kling och Klang. Och Prussiluskan. Och så lite om Pippi igen.

Lycka.

4 kommentarer:

Dorpan sa...

Grattis, min mail ska finnas under mitt foto på min profil =) om jag inte misstar mig =)

kvinnan med koftan sa...

Åhhh, låter som ni har haft en toppenhelg....på många sätt : )

Zara sa...

Åhh visst var det toppen på ALV, riktigt mysigt!! Vi var där i lördags barnen älskar det väerkligen!

Kram

Johanna sa...

Shittans vilken hösthärlig helg! Myspys :)