fredag 11 februari 2011

Polkagrisig fredag.Jag är fortfarande fasligt förkyld. Men idag är iallafall febern äntligen borta. Och helt borta är även orken. Puts väck borta. Jag har inte ens haft viljan att virka under veckan. Och då är det illa.

Men igårkväll tog jag mig faktiskt i morgonrockskragen. Och tog mig an ett litet projekt till Majkis rum. Jag virkelivirkade ett polkagrisglatt fodral till en av hennes blomkrukor. Ett precis lagom entimmas-projekt.När helgen är slut, tänker jag faktiskt inte vara sjuk längre. Och kanske att jag även tar på mig något annat än morgonrock och mjukisbyxor. Gäller iochförsig att vara försiktig. Har hört att det kan vara farligt med för snabb övergång till vanliga kläder. Man vill ju inte chocka kroppen efter en vecka i plysch.

Önskar er alla en riktigt mysig helg!

5 kommentarer:

Emilia sa...

Fina virkade saker - söt tepåse!

Frida sa...

Vad skönt att höra att du blivit lite bättre i alla fall! :) Väldigt söt blev den till blommkurkan!
Glöm ej att du har fått awards från mig som finns i ett inlägg på min blogg!

www.virkelivirkan.blogspot.com

Anonym sa...

Åh va jag älskar bloggar som delar med sig av tips och idéer, tom med mönster, så man själv också kan tillverka (när man nu inte har samma fantasi som andra). Tack för en fantastisk blogg och ha det så bra i livet!
Lena i Blge

Petra sa...

Kul att hitta till din blogg. passar på att lägga till dej i min länklista :) kramis

Fröken Fräken sa...

Men piggnar du inte till bara av att se de glada ränderna?! Och inte knappt orka virka.. nu börjar man ju bli orolig! Men mjukiskläder tror jag bara är bra för välbefinnandet!