tisdag 6 mars 2012

Piffad inramning.

Jag mår himla bra av att pyssla och vara kreativ...men ibland finns ju inte riktigt orken. Som när man har halsfluss. Och det känns som om man vill gå och lägga sig fast man redan ligger till sängs. Och så. 
Då passar det ju himla bra att gå på sådant pyssel som ger stor effekt för minsta möjliga ansträngning.

Min frisörlillasyster är inte bara väldans bra på att klippa hår. Hon är väldans bra på att teckna med blyerts också. Och jag, jag gillar korpar. Jag tycker att de är vackra. Och just därför fick jag snyggingen nedan av henne för ett gäng år sedan. Nu i dagarna pimpade jag tavlan med en ny passepartout. Tänk vad lite färg kan göra.


Visst sjutton ser fru Korp ut att trivas i sin nya blommande omgivning. Ett sånt där lightpyssel. Och jag känner mig faktiskt redan lite piggare.

5 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Ja, sådär kan jag verkligen känna även utan halsfluss. Man är så sugen på att pyssla, men håller på att somna stående... och klart att fru Korp trivs i den blommiga omgivningen. Måste ju vara som att alltid ha sommar!

Helena, Craft and Creativity sa...

Visst är det härligt mid lightpyssel! Och när man dessutom kan använda sådant man har hemma. Helt perfekt. Jag tycker att fru Korp ser ut att trivas utomordentligt! Jag förstår henne för det ser väldigt fint ut. :-) Krya på dig nu!

CreandoPhoto sa...

Det här var inte dumt! Hittade hit från fina bloggen Vardaxlyx och är jätteglad för det. Fint har du det! :)
Kramar Kicki

Hagamorsan sa...

Det där blev ju apsnyggt! Måste testas. Älskar också lightpyssel (typ med kapsyler, äggkartonger osv) de dagar då garnkorgen bara sitter och hånar en.

Emilia sa...

Vilken vacker inramning!