tisdag 19 januari 2010

Idag var Kungen billig.En kompis ville att jag skulle virka ett brudpar, och skickade med en bild han hade sett. Hans kompisar ska gifta sig utomlands och det kan ju vara roligt att ha ett litet paket att kunna skicka med de lyckliga tu.


Och så red de bort mot solnedgången, fick två jollrande garnbollar och levde lyckliga i alla sina dagar..."Kommer du ihåg? Vi var virkligen jättekära på den tiden!"
Idag har Kungen varit och gjutit nytt ståskal eftersom han har vuxit ur sitt gamla. Jo, lite har han minsann växt, lille store Kungen! Denna gången använde de sig inte utav gips som de brukar, utan klistrade en massa röda lappar på hela Kungen och fotade och lade in en slags 3D-avgjutning i datorn. Coolt.Och igår var det någon annan som det var extrapris på. Min far fick komma hit igår och montera bort hela toastolen på grund av ett stopp, det var någon som hade spolat ner ett toalettblock med citrondoft. Numer icke citrondoftande.
Någon var det. Jag säger inte vem. Men det börjar på M. Och slutar på ajkis. Jättebillig.

6 kommentarer:

Elin sa...

Ja, en sån avgjutningsgrejimoja har jag hört talas om! Hoppas de använder det på min Molls när det nu blir. Verkar lite smidigare minst sagt.

Fasiken vad duktig du är på virka....jag kan inte ens trä en nål..(heter det så? TRÄ nål?

Allt gott.

/Elin

kungen o majkis sa...

Elin: Ja, mycket smidigare...och framförallt mycket mindre kladdigt ;)! Hoppas att Molls får prova på de röda lapparna när det är dags för det!
Och det heter trä, men ser väldigt skumt ut i text, det håller jag med om :-D!
Ha det gott :-)!

Skalmans mamma sa...

Vad spännande att de kan gjuta ståskal så... Vi ska göra nytt på måndag, men jag gissar på att de kör med gips här.
Kram

Nattmia sa...

Coolt att kunna mäta ut ståskalet på det viset.. Bra mycket bättre än att behöva gipsas..

Så söta de var, brudparet..

Kram Mia

Honungspojkens mamma sa...

Vi körde den kletiga varianten. Men det gick bra ändå. Och dina små kreationer är ju helt makalösa! (Eller inte just de här då i och för sig, de har ju sin maka bredvid...)

Minns förresten inte om jag skrev nån kommentar häromdan när jag lyssnade på Kungens sång, så jag gör det här: Helt ljuvlig är han iallafall!

Kram

kungen o majkis sa...

Skalmans mamma: Ja, väldigt spännande, återstår att se hur det sitter sen ;-)!
Lycka till på måndag :-)! Kram!

Nattmia: Tack ska du ha :-)! Kram!

Honungspojkens mamma: Haha, ja, de är ju faktiskt inte makalösa :-D! Ja, Kungen är mysig när han sjunger...iallafall dagtid ;-)!
Kram!