söndag 15 maj 2011

Mycket icke-roligt pyssel blire.

Söndagar brukar vara en av mina favoritdagar att blogga på. För då har man kunnat pyssla lite i helgen och har något fint att visa upp. Denna söndagen är detta inte fallet. Det enda jag kan visa upp efter helgens pyssel är detta:Bland det o-roligaste man kan göra.

Och så var vi ju på betes-släpp igår. Och tittade på brölande, skuttande, stångande och alldeles tossiga kossor. Och så åkte vi häst och vagn. Både Kungen och Majkis tyckte att det var mysigt. Fast Kungen uppskattade nog hästens bjällra runt halsen mest. Pling pling sa Kungen, när han hörde bjällran. Skit skit sa mamman, när hon upptäckte att hon hade glömt kameran hemma.

*plats för bild från ko-släppet*

Nä, inget pyssel har det blivit. Men jag kan ju iallafall passa på att visa upp ett par livebilder på Majkis från imorse. I tunikan jag sydde förra veckan.

Den satt ju riktigt bra på. Måste göra fler.

Och så var denna veckan avklarad. Och nästa vecka vill jag inte se en enda maskros. Tack på förhand.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Uuuuuunderbar tunika, och helt vansinnigt uuuuunderbar Majkis! =)

Jag skulle också vilja gå på kosläpp någon gång, råma ikapp med korna och sprätta loss på ängarna!

Annefia sa...

Jag kanske är konstig för jag GILLAR att rensa ogräs (för det är det jag antar att den översta bilden visar på att du gjort?)Man sitter där i godan ro och petar i jorden och njuter av vädret och har det allmänt avkopplande samtidigt som folk tycker att man varit sååååå duktig och nyttig. LOL

Photo by Maria sa...

Låter som ni haft en härlig helg..

Åh vilken fin tunika till Majkis.. Du är så himla bra på att sy..

Kram Mia

Zara sa...

Jättefin klänning du sytt till majkis:-)
Kul att du ska jobba i sommar!! Det kommer att gå jätte bra. Morgon pigg som jag är så kan kan jag knacka på hos dej så att du kommer upp i tid:-) Men med din fina tavla så kommer du nog vakna.
Kram zara