onsdag 4 maj 2011

Tygpaket. Och hjärtekatt nummer två.

Jag vann i söndags ett tygpaket från superpyssliga och megakreativa Popetotrora. Lyckliga jag. Jag hämtade idag paketet på posten. Och åh, vilka härliga och skojiga tyger det fanns där i. Roligt! Nu ska jag bara hitta på något roligt att sy med dem också.Tusen tack snälla Petra!

Och nu är min andra hjärtekatt klar. Den första fick ju namn efter Kungen. Så i rättvisans namn fick denna namn efter Majkis. Fast katten såg verkligen inte ut som en Majkis. Så den fick heta ett av hennes smeknamn.

Låt mig presentera hjärtekatt nummer två:Spike.

Majkis. Majk. Spike...ja ni fattar va.

Katten Spike gillar att bli kliad bakom öronen. Och lakritsbåtar. Framförallt gillar han lakritsbåtar. Så han hoppas att han kommer fram till sin nya familj riktigt snart.Och så här ser man ut när man drömmer om goa barnkramar. Och lakritsbåtar.

Det är ju helt fantastiskt vad många hjärtekatter som virkas ute i stugorna. Åh, vad många hjärtebarn som kommer bli så där hjärteglada! Heja på!

11 kommentarer:

Camilla sa...

Jag har också börjat virka en hjärtekatt, jag som aldrig virkat efter mönster förut, men huvudet är klart iallafall. Gillar dina katter superfina!

Engelska Villan sa...

Hallå i stugan!
Gud vilka fina katter du gör! Jämna och fina.
Jag har virkat lite annat som du gjort. Tänkte bara säga det :)
Hörredu förresten, bloggar du från Word? Eller direkt på blogger? Jag skulle vilja lära mig att blogga från Word nämligen.
Kram från mig!/A

Petra / Popetotrora sa...

Vad kul att du är nöjd med tygerna!! :-) Blir kul att se vad du gör med dom sedan.

Dina virkade katter är verkligen hur söta som helst!! Jag är så imponerad.

Photo by Maria sa...

Ett helt logiskt smeknamn ju ;-)

Katterna är så fina och det är så härligt att det är så många som virkar och skickar dessa till barnen.. Önskar jag hade kunnat virka för då hade det blivit några sådana till kramiga sjuka barn..

Kram Mia

Annefia sa...

Spike verkar vara en riktigt cool kisse! Och jättefin är han dessutom!

Emelie F sa...

Vilka ljuvligt fina katter! Spike var ju en riktigt sköning, men tycker minsann att han och Majkis är lite lika...ser sådär härligt busiga och filuriga ut båda två :-) Är helt säker på att de kommer att bli uppskattade. Kraam!

Manduzana stickar sa...

Han är verkligen fin, Spike!

E.Winberg sa...

Åh, blev jätte fin. Började med en jag med men Stig (katten) ville hellre leka med den medan jag var ute, så jag får snällt börja om!

Jennie sa...

Hej!
Dina katter är så himla fina. Men gör du dem verkligen efter mönstret på hjartekatten.blogspot.se? Dina ser mer proportionerliga ut. Blir jätteglad om du svarar vad du har ändrat på dem. //Jennie Jakobsson

kungen o majkis sa...

Jag har inte ändrat på något alls utan det är efter mönstret som finns på hjärtekatten:-)!

Jennie sa...

Hehe okej då är du bara ovanligt bra på att virka dem då ;) Ska försöka själv nu när jag har garner :) Tack för svar!