tisdag 23 november 2010

Jag gjorde en tavla.Tyckte att det var dags att byta ut hösttavlan jag gjorde i höstas. Så igår kväll pysslade jag ihop en ny tavla i photoshop. En jultavla.
Jag hade även en väldans fin vintage-ängel sparad i en mapp som jag passade på att skriva ut när jag ändå hade skrivaren framme. Som fick sitta i ramen brevid.Gissar att det är lite svårt att se vad det står på tavlan på bilderna ovan så här kommer själva bilden i sin helhet.Och vet ni vad? Kungen har lärt sig att säga ordet igen. Vadårå, tänker ni, han pratar ju en hel massa? Jovisst gör han, men han citerar bara låtttexter och härmar det andra säger. Ramsor och fraser. Har inte haft någon fungerande muntlig kommunikation.
Vi har i flera års tid övat på att han ska säga igen när det är något han vill göra fler gånger. Och visst har han har sagt igen. Fast bara efter det att vi har sagt igen.
Men nu. Nu har han börjat säga igen helt spontant när något är roligt. Detta mina vänner ,är stort. Kungen har öppnat en liten, liten dörr till det som kallas kommunikation.

Och jag är så himla stolt. Igen.

12 kommentarer:

Millas hem sa...

Så glad jag blir av ditt inlägg!
Tavlan är också verkligen superfin!

Ha en fin dag!

Här öser regnet ner, gjort i fyra dagar nu!=(

Kram Camilla

Lysande ögonblick! sa...

Superfint. Du är så kreativ och duktig. :-)

Johanna sa...

Åh, heja heja Kungen!

Och supermysiga tavlor :)

Kram!

miOmolly sa...

Din lilla pysslare=) Men visst känner man starkt för att just pyssla nu när julen står för dörren=) I går köpte jag allt som behövs för att göra pepparkakshus och lussebullar...har aldrig gjort det förut (är inte så bra på att baka...) men nu när Mollan är så stor så ska jag göra ett försök.

Brukar du göra bilder på en sida som heter Picknick? Hittade sidan i förrgår och det verkar jättekul. Om du vet något om den så får du gärna berätta.

Kram L.

Elin sa...

Åh jag bara ryser..så fantastiskt för er och Kungen.

/Elin

Engelska Villan sa...

Superfinfina tavlor!!! Vad roligt att byta ut motiven i tavlorna efter årstid :)
Kungen är så härlig, o du är nog världens bästa mor!
Kram Anna

kungen o majkis sa...

L med Mio: Nej, jag gör bara bilder i photoshop :-)! Men jag får nog ta och titta in på Picknicksidan och se vad det är för något :)!

Skalmans mamma sa...

Underbara Kungen. Vilken kille =)! Blir alldeles varm i kroppen när jag läser om hans framsteg.

Veronika sa...

Wow! Underbart!

Photo by Maria sa...

Åhhh vad härligt att läsa... Klart du skall vara stolt.. Igen och igen och igen och.....

Vilken härlig tavla du gjort.. Önskar jag hade fattat mig på ps bättre så kanske jag med hade kunnat fått lite snygga tavlor ur min skrivare :-)

Kram Mia

4U2 sa...

Härligt att läsa.

kvinnan med koftan sa...

det där med kommunikation är ju inte så enkelt men ibland är det bara som att öppna en kran.
Men så Gött när det händer!!!