torsdag 7 juni 2012

Vi har blivit med bebisar.

 Ja, vi har adopterat lite grodyngel. Eller grodängel som Majkis säger. Och alla heter Maja, speciellt den som Majkis pekar på ovan.
Läste nånstans att det visst är liten gnutta olagligt att ha grodyngel. Men jag hoppas att de inte slänger mig i fängelse. Haha, det är ju inte som om jag har dealat grodor på torget. Än.
Maja, Maja och Maja.

7 kommentarer:

Mia sa...

Det har vi med. Jag har hört att man får ha några yngel om man har det som läro projekt med barnen du vet se hur de växer och utvecklas.
Vad matar ni era med? Fiskmat är ett tips jag fått.

Ha det bäst, Mia

Anonym sa...

man får ha denm om man släpper tillbaka dem där man tog dem. Vi har haft grodyngel på jobbet (förskola) nu under våren och några blev grodor tillslut.

Fröken Fräken sa...

Oj, undras om det är lika arbetsamt som att passa igelkottar som springer kors och tvärs och inte bryr sig om trafiken? För det är ett ansträngande jobb, let me tell ya!

kungen o majkis sa...

Japp, de får fiskmat :-)!

Johanna sa...

Åh, vad söt Maja är! Och Maja, och Maja. Hmm...

Malin på pastill.nu sa...

Stort grattis till de nya familjemedlemmarna! De är ju ganska lika så smart tänkt där med samma namn. Funkar ju inte att måla en nagel i olika nagellack och sånt liksom..

Anonym sa...

Läste någonstanns att de är vegeterianer i början och sedan när de blir äldre (väldigt oklart när..) så vill de ha insekter och fiskmat.

Otroligt att det blev grodor på dagiset! Har mest minnen av att de stackarna dog när man var liten och provade att ta hand om dem.. ;0(
Mvh Agneta